bebisim-_00 Mom54544 sürekli devam ederse beş dakkada bir vurursa miydi o git bir diktora canım bende 34 um
Bebebebe Mom54544 ah canım ben de 35 haftalığım bildiğin sancı çekiyorum günde bi kaç kez yokluyo tabiki düEnsiz olduğu için ben sallamıyorum çünkü dığum sancıısı böyle düzensiz olmaz . ilk dopumumdaki tecrübelerime dayanarak beklemmedeyiz🤷🏻♀️
ASL93 Mom54544 39 haftalıgım 36 dan beri rahimde baskı var ve kemiklerim agrıyor,geceleri daha fena afedersiniz wc ye tutuna tutuna gidiyorum, ay agrısı diyorlarmıs sizinkide öyle birsey olabilir belirli aralıklarla düzenli regli sancınız yoksa😊
Szeys Mom54544 Benim bildiğim daha doğrusu yaşadığım belden vuruyor sancı🤔 ama dediğin gibi de olabilir farklıdır belki herkeste
kalbimin_cicegi Mom54544 gelip gitmiyorsa yalancı sancıdır. Doğum sancısı düzenli aralıklarla gelirmiş öyle diyorlar
Mom54544 Bebebebe yok bende bı geçen hafta vurdu işte bide bu gece oldu daha canım ama bu sefer rahme baskı yapıyo
Mom54544 ASL93 Bende de var işte 2 gündür yürümekte zorluk ama dün hastanede çok bekledim ondandir diyodum bı geçen hafta ağrı oldu bide bu gece yalancı sancidir demişti yengem devamlı olursa dayanamazsan hemen git demişti
Mom54544 Szeys yalancı sancı kasiktan falan vuruyosa yada değişik oluyosa bende bilmiyorum vallaha anlayamıyorum ilk gebelik acemilik 😊
rsm_0026 Mom54544 vajinada elktrk çarpması ve pöç denilen kuyruk sokumundada agrı oluo cnm yatakta artk sagdan sola dönerkn canım acıyor resmen doguma hzrlnıorz öyle ki
Mom54544 rsm_0026 Aha beni anlattın son zamanda dönerken evet zorlanıyorum da diyorum agirlastikca demekki tasiyamiyo göbek inleyerek dönüyorum bazen sağa sola kuyruk sokumunda değilde kasıkta işte elektrik çarpması tam olarak denilebilir gibi doğru
rsm_0026 Mom54544 doguma yaklaştıgımızın belirtisi sanırım çnkü dönem dönem oluyor bu akşam olmadı misal