Ccgdm ecemsmom ben abimin eşine hediye olarak yaptırdım henüz kullanamadik ama çok kaliteli emziği filan patikvalley diye bir yerden
YuvarlanamayanPandaa ecemsmom çok güzeller lakin emziği çok kaybettiğim vede kaynatarak sürekli sterilize edildiği için sağlıklı bulmuyorum bu modelleri
rabiagucer03 ecemsmom vALLAHi korkutmak gibi olmasın kullanmaya hiç kullanmadık ama bi kaç yerde emzik yerleri bebek emince çıkıyomuymuş neymiş bilmiyorum okuduklarımın yalancısıyım 🥺
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa Aynen bende öyle düşündüğüm için almadım koymak istediğim ismi yaptirmislardi şans eseri böyle düşündüğüm için vazgectim sakince yerine koydum 😂😂
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 aynen bende bakıyorum geri çıkıyorum çünkü oğlanda en az 10 tane kaybettim sanırım 😂😂😂
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa Ben kaç 10 tane saymadım birde wee ye alıştı birde bakkalrda satılan emzikler olur ya birde onu emerdi sırf bakkala girip ondan almak için pencereden emzik atardı 😂😂😂
ecemsmom rabiagucer03 hiç duymamıştım sürekli bunu kullanasım yokta hani arada diye bi sorayım dedim :)
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 şey bu benım oğlum 😂😂😂 çok bagımlı değildi ama uykusunda onunla uyurdu