mercanmeb Bebek kaçıncı haftada doğarsa küveze girmez? Bebeği küvezde kalan anneler kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Denizyildizii mercanmeb 37. Haftada küvöze girende var 34. Haftada girmeyende. Bu tamamen ciğer gelişimiyle ilgili. Her bebek bir değil
ikicocukluannee mercanmeb haftadan ziyade bebeğin gelişimi ve Doğum sırasındaki komplikasyonla alakalıdır . Mesela 40 haftada mekonyumlu doğan bebek küvoze alınırken 35 haftada akciğer gelişimi kilosu iyi olan bebek alınmayabilir
BRUTAL-BETTY mercanmeb 37+3 de doğum yaptım bebeğim 5 gündür kuvez de ciğerlerinde enfeksiyon varmış ama şu anda durumu iyi takip amaçlı tedavisi sürüyor
bahtnurr1 mercanmeb 36+5de arkadaşımın ablası doğum yaptı doğumdan önce ciğer geliştirici vurdukları için galiba küveze almamışlardı
kkuubbrraa mercanmeb kiloyla degil de solunumla alakalı ciğer geliştirici vurulmuştum benim oğlum 35. haftalıkken dogdu onunla aynı haftada doğanlar 2 kiloydu 3.200 dü kilosu iyi diye girmez diye düşünmüştük ama solunum sıkıntısı vardı 8 gün kaldı küvozde
candanx 37+0 da sezeryana alındım gelişim geriliği vardı plasenta yaşlanmasından. gelişimi 33. haftada yavaşlamaya başlamıştı. 2200 hastaneden çıktık küveze girmedi. her bebek farklı hafta ile direk ilgili değil gelişimi asıl önemli olan