Yunel Arkadaşlar 18+0 günlük hamileyim tetonoz aşısı kaçıncı haftada oluyo ve sağlık ocağı arayıptamı çağırıyor ona göre benim vitamin ve magnezyum ilaçlarımda bitiyo yazdırmam gerekiyor kendim mi gitsem acaba
Mavi1 Yunel benim işte 2 gün oluyor yaptıralı, acımadı da ağrım oldu oda sanırım üstüne yattım ondan canım, korkulacak bir şey değil ama
Ebrar34 Yunel ben 35 haftalığım baya oluyor yaptıralı 😆 ilk doz evet biraz ağrı oluyor ama kişiden kişiye değişiyor kolunu oynatmamazlık yapma ağrı olursa da Bi beze buz sar koluna koy kolun tam uyuşmasın tabi ara ara koy çek o ağrıyı alır 2. Dozda o kadar ağırmıyor 😊
Yunel Mavi1 teyzemde 3 ay önce doğum yaptı bnle aynı yaşta ama o ateşinin çıktığını kolunun morardığını dokunamadığını syledi bnde biraz korktum zaten bel ağrısı canımı çok acıtıyo bide kol düşünemiyorum ama herşey bebişlerimiz için değer dicez napalım 😄
Mavi1 Yunel yok ya herkesin bünyesi farklı canım duyma öyle şeyleri, normal aşı oluyorsun hissetmiyorsun bile. ağrısı oluyor ama olmayanlarda var ve ben üstüne yattım o yüzden oldu ağrım 😁
aysgldlrl67 Yunel ben gecen hafta oldum 20.hafta da. Ama hic bisey olmadi bana.bana da 3 gun agriyacak moraracak dediler..aşi oldugimu bile unuttm sonrasinda 😂
Yunel Nimetfatih 👏👏 şimdi kaldı 4 ay son ayı saymazsak 3 ayım kaldı çok şükür çoğu şey bitti büyük ihtiyaçlar kaldı onlarda oldumu bebişim kucağımda inşallah 😄😄
Mavi1 tco sorarım canım olmadı ama yanlış randevu değildir diye düşünüyorum çünkü önünde takvimi vardı bugün ayın kaçı vs şeyler dedi 😊 ama yine ararım teyit etmek için.