Miniktosbaa Hafsaramazan yaşamış o duyguyu tatmış biri olarak yazıyorum asla korkacak hiçbir şey yok o esnada rabbim size yardım ediyor zaten inşallah yaşarsınız ne demek istediğimi anlarsın 🌸
Hafsaramazan Miniktosbaa inşallah canım yaa pozitif yorumun için de teşekkür ederim kaç haftaliksin şimdi
Matmazel_ Normal tabiki normal doğum yapmış biri olarak , sezeryan gerektirecek durumunuz yoksa normalı tercih edin benim 15 gün içinde tamamen toparlıyorsunuz .
Curcu gldn065807 sancı çekmekten korkmuyorum tecrübesizlik mi bilmiyorum ama çatala çıkıp o şekilde doğurmaya çalışmak beni tedirgin ediyor. Yurtdışında çömelerek doğum yapma şartları varmış ben nedense çömelerek yada suda doğumda daha stressiz olurum gibi düşünüyorum.
Susamtanem2 Acemianne05 sezeryan korkum var ilki normal.oldu umarım 2. De normal.olur ama ilki kadar zor olmasın tek duam bu
meri2021 Acemianne05 korkuyorum çünkü hiç bilmediğim bir duygunun parçası yani bebeğimin sağlıkla gelmesini Temenni ediyorum ve benim içinde hayırlısı neyse o olsun doğım için sezeryan veya normal olmak farketmiyor anne bebek için hayırlısı neyse o olsun dilerim hepimizin acısız sağlıkla gelir ☺️🤲🏻
beyza1234 Ervaceylin günlerce yatalak kalcakmısım gibi hissediyorum kendi işini yapamıcakmısım gibi ameliyatta herseyi hissedicem gibi resmen birsürü fobim var ya
Dilhunizade Busra333 sancilarim cok sikilasmisti ama ben yalanvi sanci sanmistim ogleden geceye kadar durmamisti sikilasinca anlamistim 2cm. Acilma ile gittim cati muayenesi yapilinca 4 cm oldu epidural aldim ama cooooookkk cooookk pisman oldum cunku acilmam zaten kolay ve hizli sekilde ilerliyordu epidural yapıldıgı esnada acilmam 6cm olmustu bile yani bosuna yapmis oldum :) Bana bel agrisi olarak geri-dönüşü oldu faydasini goremedim yani ve 3 dikis ile ciktim dogumdan.. InsAllah Rabbim size bana ve tum gebelete kolay dogumlar nasip eder
Busra333 Acemianne05 benim korkun sezeryan olmak. İlk gebeliğim 37 haftayım 38 de çatı maunyesi yapacak Çatı muayenesinden çok çatın dar demesinden korkuyorum. Herseyin en güzeli doğal olandır bence. Bu arada acı eşigim düsük ama zorunlu olmadıkça sezeryan istemiyorum. Ama dar çatın derse mecbur riske atamam 🤦🏼♀️
Busra333 Dilhunizade hadi yaaa bende epidural çok istiyordum 🥺 aslında acı eşigi olarak en azından rahatlamıssınıdır o an 🥺
Dilhunizade Busra333 illaki acisi hafifliyor dikis va. Hissedilmiyor dikis kontrolu yapildiginda veya soguk uygulama yapildiginda filan kolay olmustu uyustugumdan oturu. Ama her insan bir degil belki sizin daha daha iyi gecer epidurale de gerek kalmaz