Mom51122 Hafif bir idrar yanması haricinde hissettiğim bişey yok ama enfeksiyon mu acaba, acile gitsem mi, beklesem mi. Çok fazla su içiyorum zaten. Ayaklarımda hep çorap, terlik. Enfeksiyon çıkarsa çok şaşırırım. Enfeksiyon olduğunu başka nasıl anlarım.
Zeyyyn Mom51122 hiç bir belirtim yok benim ayda 1 sağlık ocağında tahlil yaptrym düşükte olsa enfeksiyon var ne güzel yoktu bir taş düşürdüm kesilmedi arkası ya
Bebegimicin1 Mom51122 idrarının renginden koyu sarı olması yesilgibi sarı gibi smüksü akıntılsrın olması vajinada yanma kaşınma kasıklarda ağrı
metehaninannesiii Mom51122 normal de idrarda yanma agri kasinti varsa enfeksiyon var demektir idrar rengi koyu sariysa enfeksiyon var demektir yogun sekilde akinti varss enfeksiyon var demektir ama bazilarinda hicbir belirti olmadan da cikabiliyor ben mesela gecen hafta doktorum idrar testi istedi hicbir belirti yok ama enfeksiyon cikti siz yine her ihtimale karşı idrar testi verin
Mom51122 Zeyyyn sağlık ocağına ne deyip yaptırıyorsunuz bu tahlilleri, rutin kontrol mü. Ben hiç gitmedim de
Mom51122 Bebegimicin1 çok su içmeme rağmen idrarım koyu sarı evet ama o zaten hamilelikte bhcg yükseldiği için sarı olmuyor mu
Bebegimicin1 Mom51122 bilmiyorum onu ama bana göre rengi sarıysa kasıntı yada yanma varsa yada akıntı enfeksiyon çıkıyo
Zeyyyn Mom51122 hamile olduğumuz için zaten önceliğimiz var tahlil yaptırcam dıyorum şunu şunu diye genelde bılıyorlar doktora götürcez dıye de ben götürmüyorum ekstradan doktorum istemedim şeyleri bile baktırıyor her doktor bir değil pürüz olabilir ağrım falan var diyin idrar yolunda bakar öyle
Mom51122 Zeyyyn peki aile hekimi idrar yolu enfeksiyonuna bakar mı, idrar örneği almıyorlar diye biliyorum ama
Zeyyyn Mom51122 her ay yaptırıyorum ben nasıl hastanede bakılıyorsa yazınca burdada ebe bakıyor cihazdan
Matmazel_ Emfeksiyonun çorap terlikle ne alakası var anlamadım ? Hamile olduğumuz için bağışıklığımız güçlü değil başka WC kullanmak , ilişki sırasında erkekten geçen enfeksiyon vs vs birsürü sebebi olabilir enfeksiyonun ama çorap onla bunla alakası yok bence