Busradoga kahvaltı ; haşlanmış yumurta zeytin ceviz bir dilim beyaz peynir domates salatalık biber Şekersiz çay ve iki dilim tam buğday ekmeği, ekmeği iyi seçin bim vs. Yerlerde satılan ekmekler tam olarak tam buğday değil karışım var içinde galiba onlar benim şekerimi yükseltiyor hep , Migros’un günlük çıkan tam buğday ekmeği var onu alıyorum ben hep , ara öğünler meyve süt ürünleri kuru yemiş , öğle ve akşam yemeği Sebze et tavuk salata pilav ne varsa evde canım ama çok değil miktarları , çorba olursa ekmek yemeyin yemeğin yanında veya pilav olursa çünkü onlar karbonhidrat ve ekmek yerine geçer , bu süreçte ben hiç makarna pilav tatlı yemedim , arada bir bitter çikolata yiyorum ama kahvenin yanında çok az miktar , kahve fazla tüketmedim en fazla 5/10 kez içtim , 31. Haftam dolmak üzere, yani aslında Herşey az az yedim ama bebeğim gelişiyor çok şükür , akşam geç saatte yemek yemeyin bol su için , günlük fazla meyve tüketmeyin çok şeker var meyve de , muz yemiyorum hiç , kaşar peyniri yemiyorum şekerimi yükseltiyor benim sadece beyaz peynir yiyorum , bezelye havuç bunlar da çok şeker var tüketmeyin ,