yusra_1511 Renasefe Amiiinnnnn inşAllahhh 🤲🏻 Başta da sonra da şok yaşadım maalesef. Rabbim isgeyen her kadının kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🏻
Renasefe Cidella bende de aynı durum ama şu an umrumda bile değil gerçekten bebeğimin kalp atışı yoktu bugün on gün sonra olmasa ne olur bilmiyorum 🙄
Minoss Renasefe bebekde gelişim geriliği oldu gelişmedi 2 aylık oldu hala 4 haftalık da kaldı sonra düştü nasip kısmet Allah’ım herkese sağlıklı sihatli versin
Renasefe Minoss bende dün düşürdüm canım kalp atışı gelmedi bir türlü ve sonuç düştü yarın gidecem bakalım inşallah içerde parça kalmamıştır.
Melisbahar Minoss merhaba cok qecmis olsun ben bulundum yerde pek bulamyorum acaba kaç kutu kaldi elinzde
piinaarr Leylaalkl ben 16. Haftada anca öğrendim morartmamayı 🤗 zamanla siZde öğrenirsiniz sıkmadan çarpraz direk batırın ve oturarak vurun iğneyi iyi geliyor göbek altına elinizde gülen yüz çizip o çizdiğiniz bölgede kalıp her gün bi tarafa vurun ♥️
piinaarr Melisbahar rapor yazdırın doktora eczane bitmeye yakın kendi arıyor zorlanmazsınız bulmak için