Birmelekannesi_38 polikistik overim oldugundan hamile kalamam diye düşünüyorum o yuzden çok kilolu gebe kaldım.yedigime ictigime de çok dikkat ermedim.detayli ultrasonda sıvı fazlalığı var denildi.doktorum önemsemedi.sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi. Iki hafta sonra belim ağrıdı benim yatıp kalkamaz duruma geldim.esimin annesiyle telefonda konuşurken söyledim anne belim ağrıyor eğilip kalkamiyorum diye.oda direk kızım sivin fazlaydı rahim ağzına bir baktır dedi.sonraki kontrolde doktora bir hafta bel ağrısı çektim aivi fazlaligi demislerdi rahim ağzı yetmezliği olabilir mi dedim.adam baktı kısalmış evet hunilesmede var hemen diktirmek lazım dedi dedi.perinatoloji uzmanına yolladı.ona gittim o sekerdendir deyip hastaneye yatış verdi.sekerim normal çıkınca progestana devam et deyip yolladı.dikis yaptırmak için doktor bulmaya çalıştım en sonunda bir doktor buldum o dikişi yaptı bir hafta sonra evde kendi işlerine devam et dedi ama kendi annem birakmadi bir aydır yatiyorum bu hafta kontrolüm var.umarim herşey yolundadır.