Burcu59 Mavi olanlar eski olanlar yesiller yeni cıktı maviler kalktı sanırım uretimden ama mavi olanlar daha güzeldi bence daha onceki cocuklarimda kullanmistim bunda mavi bulamadim ici yesil olandan aldim mecburen
SevDin Aryaaaa kullanmadım ama biberon alırken araştırmalarım doğrultusunda çok zor temizlendiğini eğer alacaksınız yedek olarak birtane daha alın diye yorumlar duydum çünkü 4-5 parçadan oluşan bir biberon temizliği çok uğraştırıyormuş bende avent cam biberon aldım
Mahinursmr Aryaaaa kesinlikle tavsiye ederim yiğenime devamlı dr brown biberonunu kullandk gaz önleyici özelliği oldugu için biberonun hiç sıkıntı yaşamadık kendi kızımada aynı şekilde dr brown aldm ayrıca temizlemesi hic ugrastırıcı ve zor degil cok kolay ztn artk biberon temizleyicilerde oldugu için hiç ugrasmıyorsunuz 😊
Sinmn Aryaaaa Oğlum 2,5 yaşında.. ona kullanmıştım, mavi olandan vardı bizde, yeşili bilmiyorum hiç.. bu biberonu kullandığımız gün bitti oğlumun gazı.. özel fırçasıyla temizlik zor olmuyor bence
SevDin Aryaaaa evet setler uygun oluyor ama ben wee nin uzuz bir emziğini aldım bazı bebekler emzik almıyormuş boşuna çok para vermek istemedim biberon 60 ml aldım oda hemen meme almaz diye inşallah kullanmaya gerek kalmaz diye baktım ihtiyaç duyuyorum duruma göre daha büyük bir biberın alırım diye düşündüm çünkü ilk 6 su vermicez emmesede biberon vermeyin memeye alışmaz diyorlar kaşıkla bardakla verin diyorlar bende zorda kalmiyim diye 60 lık cam biberon aldım yaşarayak tecrübe edeceğim sanırım o yüzden az aldım