Geleceğin güzel anne adayları bende sizlere umut olsun diye yazıyorum 2 kez başarısız aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine başlayacaktım ve evrakları topluyordum bu arada sebepsiz yere olmuyordu hiç bir hormonsal veya eşten kaynaklı bir durum yoktu öncesinde bir düşüğüm vardı . Her neyse dahiliye doktoruna gözüktüm ve troidin alt dallarına bakıp benim troid hastası olduğumu ancak ilaç içip öyle tüp bebeğe başlayabileceğimi söyledi bende o zaman çok üzülmüştüm tedavim ilaçtan kaynaklı ertelenecek diye sonrasında ilaca başladım üç hafta sonra kana gittiğimde değerin çok güzel olmuş dedi ve ben ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükürler olsun 🙏 şuan 5 buçuk aylık hamileyim 🤲🏼😍 size önerim eğer bir sorununuz yoksa dahiliye kontrolünüzü çok iyi yaptırmanız ve asla pes etmemeniz eğer ki kadınsal olarak pcos vs varsa kilo vermeniz eş kaynaklı sorun varsa eşinize sağlıklı besinler vermeniz inşallah hepinizin kucakları dolar rabbimin haznesinde çok var yüzünüz güler inşallah 🙏 ❣️ eğer sorularınız varsa bu konularda çok bilgim var seve seve yardımcı olurum 🤲🏼🤗