Sevde2020 Kızlar iyi akşamlar 15 gün sonra doğumum var inşallah spinal mi genel mi bilemiyorum. Tecrübe edenler yazabilir mii, spinal istiyorum ama cesaret edermiyim bilmiyorum. Tecrübe edenler bana tavsiye verin 🤗
Mltm88 Sevde2020 Ben spinale cesaret edemiyorum..Genel yaptırıcam inşallah.Daha önce oldum şükür sıkıntı yaşamadım
Banu_alper Sevde2020 2019 da ilk dogumumu spinalle yaptim son anda karar vermistim iyiki spinal olmusum o narkozdan uyanma asamasi kotu uyansan bile sersemligi oluyor spinalde gayet kendimdeydim cocugumu gordum hemen kokladim odaya ciktigimda hemen suyumu kahvemi ictim hic bas agrim olmadi Pazartesi nasipse ikinciyi yapicam yine spinal olacağım insallah bu sefer de oyle rahat gecer
Sena3894 Sevde2020 ben 5 saat önce spinal oldum . Ben korkuyordum tamamen uyutmalarini istedim ama sağlıklı değil dediler ama iyi ki de uyutmamislar herşeye şahit oldum çok korkak bir insandım normalde ama dünyanın en mükemmel duygusuymus iyi ki uyutmamislar :)
Minoss Tabi geneli her hocaya yapmiyolardi hızlı atık olması gerekiyormus bebek için çok şükür biz hocamıza güveniyordum anestezi Dr tamam bu hocaysa yaparız dediler
Sumeyye15_3 Sevde2020 ben zorunlu doktorların istedi üzerine genel oldum uyanma aşaması zor oldu. 1aydan kisa bir sure sonra dogum yapacağım spinal tercih edecegim. Bi sıkıntı olmazsa inşaallah 🤲
1erkek_anne Sevde2020 Canım genel ol bnce banada doğumumda spinal ol dedi oradaki doktor zorla. Spinal yaptı tam uyuşmuyorsun kestikleri yeri hissediyorsun bnim dayanamadığımo görünce genel yaptılar