Babymoomy Buyuyoruzannecim1 kimisi çişini yapar gibi geliyor ve tutamıyor o amda bırak aksın zaten benim suyum yapışkan sarı kıvamda bir tutam geldi
Buyuyoruzannecim1 Esraali gece sıkışınca acaba suyum mudur diye tuvalete gidiyordum suyum nerde geleceek acaba 🙄
Semy Esraali çişten nasıl ayırıyorsunuz ya. Bide banyo yaparken gelse fiskiye akarken farkeder miyim?
Esraali Buyuyoruzannecim1 benim evde hiç gelmedi hep ebeler patlattı öyle tutulacak bir sey değil idrar gibi
Aag06 Yok ay ne tuvaleti oldugu gibi siseyle ustune su dokulmus gibi sirilsiklam oluyor insan heleki zaten o şokla bacaklaei ayirip suyum geldi diye oldugun yerde kalakaliyorsun ayy cok tuhaf bi his cidden ya
Aag06 Buyuyoruzannecim1 hahahah valla ben evde yakalandim misafirlikteydim aileden birinin evinde ayaga kalktim bi adim attim bosaldi direk ama ben gelsin diye cok avm gezdim sabah 11de giriyordum avmye aksam 7de cikiyordum hangi magazada gelirse gelsin raziydim gelsin aetik diye 😂😂😂 yok gelmedi gelmedi halama gittim belliydi geelecegi fun boyu hareket etmedi semsert kasti kendini yatsam rahatlamadim otursam rahatlamadim mide bulantisindan tek lokma yiyeemedim aksamda ben bi daha uzaniyim rahat degilim ddim kalkmamla su bosaldi😂
PamirMira Buyuyoruzannecim1 idrarınızı kontrol edebiliyorsunuz ama onu edemiyorsunuz adet kanamasının su hali ve çok yoğun hali. Anlaşılmayacak gibi değil yani mutlaka herkes anlar idrar miktarının 10-15 katı aralıksız gelmişti
Buyuyoruzannecim1 Aag06 ayy sanki ben yasamisim gibi oldum utanırdım heralde o an ne hissederdim bilmiyorum doğru yerde gelse bari suyum 😂
Kbraslan Aag06 peki kan felan hemen akıyor mu mesela biz taksiyle gidicez koltuğu felan mahvolur mu bende bunu merak ediyorum 🤣
Buyuyoruzannecim1 Esraali doktor bana suyun fazla demişti gelirmi gelmezmi bilmiyorum Allahtan hayırlısı