Mehmetileaanesi Kızlar bugün afedersiniz sümük gibi akıntım oluyor arada kasık ağrısı oluyor yürüdükçe baskı var sizce doğum yakınmı başına gelen oldumu
minikprensimmm123 Mehmetileaanesi Canım dün doktora gittim nst çekti biraz sancıların var dedi nişan felan gelirse gel dedi bende sordum sümüksü gibi akıntı kırmızı da olabilir bazen demişti
Berlaysgl Mehmetileaanesi sümüksü olan akıntı beyaz mıydı canm gelmeye devam ediyor mu kasık ağrıların ne kadar sürede de vam ediyor 🙏🙂
Mehmetileaanesi Berlaysgl akşam üstünden beri var akıntım beyaz aynen canım, ağrılar giriyor çıkıyor dakikasına bakmadım 😂
Berlaysgl Mehmetileaanesi kasılmaya Sayarı aç kontrol et kuzum gir Bi ılık suyla duş al bakalm ağrıların devam ederse doğumundur 😅inşallah kolay ve hızlı ilerler sürecin haber et ya merak edrim❤️🙏
Mehmetileaanesi minikprensimmm123 anladım canım benim ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil bel ağrısıda var hayırlısı bakalım
Selcansahin33 Mehmetileaanesi bende 38+3 üm bendede 2 gündür sümüksü beyaz akıntı var yarın kontrolüm var inşallah dogumumuz başlıyordur 🙏🙏
Mehmetileaanesi Sabriyeinall ben hep nişanı kanlı bilirdim yani duyduğum kadarıyla bu beyaz sümüksü böyledemi oluyor
Esma97- Sabriyeinall bende 37+3 üm bugün hayatımda hiç görmediğim şekilde bi akıntı olmuştu hani normal akıntı ıslak olur ya bu slime gibiydi peçeteyle aldım sanki erimiş plastik gibi ele yapışan bi kıvamda ( çok afedersiniz 🙏) ama çok açık sarı gibiydi rengi bu da nişan olabilir mi