Sekerkupu aysnozkn2 Benim sancılarım da var işin garip kısmı 🤭 valla şimdi her ağrıya ayağa kalkiyorum aman doguruyormuyum diye😂😂
aysnozkn2 Sekerkupu bende ilk çocuğumda öyleydim 34 lerde sancım bi başladı ha doğdu ha doğacak diye beklerken 38 + 5 de doğum başlamıştı 😅
zeytinkiz Ebrar2727 Yaaa napalım bilemedim ki ne bu naz yani 9 ay bekle şuan 9 saat bile fala geliyor bana depresyona girme modundayım 😄
Ebrar2727 zeytinkiz bu yılın bebişleri Nazlı çıktı bide ilk gebeligim sülale çek bekliyoruz geldi gelecek yok gelmeye niyeti😄😄
zeytinkiz Ebrar2727 Bizde öyleyiz ya ilk gebelik hergün mesajlar aramalar bitmiyor mu dogurmadan mı hala diye 😄 tarihi yanlış biliyor olabilir misin diyen bile var tövbe yarabbim 😆🤦
Seymanur23_ Svdaaaaa 38+1 henüz doğmadık:)çantamız hazır eksiğimizle veya tamamladığımız kadar hazırız
Ebrar2727 zeytinkiz mrb canım hatırladınmı bilmiyomda senin le aynı haftalık tık sana sorum olacaktı bebeğimi sağ tarafta hissediyorum sen hangi yönde hissediyor sun hiç sol tarafıma geçiş yapmaz 🤔
yamacin_annesi Altay_yuksel 36+3 bizimde aynı durum herseyimiz hazır ama bavulun ağzı açık duruyo okurken ben yazmış gibi hissetim 😂
PurpleTail Svdaaaaa 2 cm açıklıkla geziyorum suni sancıyla doğumun başlamasını isteyeceğim artık doktorumdan, yoksa bebiş iyice büyüyecek sezaryen olmak zorunda kalacağım ki hiç istemiyorum, bakalım herseyimiz hazır ne olacak.
Sekerkupu aysnozkn2 Ay hadi inşallah benimde o zamana bekler diye ümit ediyorum 34.haftada başladı benimde sancılar o zamandan beri ilaç kullanıyorum, aklim çıkıyor sancı cekipte ya anlazsam diye 😔nstde 60a kadar sancı çıktı ben hissetmedim bile sadece kasılma oluyor 🤷🏻♀️
Mehmetileaanesi Svdaaaaa ağrılarla baş ediyoruz canım her şeyimiz hazır, bugün de sümüksü akıntı geldi beyaz bakalım ne zaman doğacak paşam 😆
Svdaaaaa Mehmetileaanesi ayy bana da öyle oluyor bugün suyumuz falan mı gelecek acaba . İlk gebeliğim olduğu için daha çok telaşlıyim
Ozge1986 37+2 olduk kızımla 🌸 iyice ağırlaştık tabi 13 eylüle gün aldık bakalım herkese hayırlı doğumlar dilerim 🙏🏻
Svdaaaaa Ozge1986 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 bizde gün alabilsek keşke geçmiyor günler aslında geçiyor da bize öyle geliyor 🥰
aysnozkn2 Sekerkupu hiç merak etmeyin bende öyle diyordum ama doğumun başladığı akşam eşime doğum başlayacak dedim sabaha karşı kanamam oldu gittik doğumun başladığı anı çok net hissediyorsunuz
Sekerkupu aysnozkn2 İçimi okadar rahatlattız ki anlatamam birşey kalmadı perşembe planlı sezeryanim var ama sürekli içimde ya gece birden dogurursam korkusu😂🤭🤭
aysnozkn2 Sekerkupu o korku malesef geçecek gibi değil 2. Doğumum olacak ona rağmen akıntım oluyo korkuyla lavaboya koşuyorum 😬 inşallah günlerini bekler miniklerimiz😅 ben tarihi çok sevdim ve kendim çantamla hazırlanıp doğuma gitmek istiyorum bu sefer alelacele sabaha karşı değil 😬😅