Annekalbim Kizlar iyi Aksamlar bugün kasiklarim cok agridi akintim var ama koku falan yok 7 haftalik hamileyim normalmi dolgunluk hissi var asagiya dogru vuruyo .
Ccgdm Annekalbim bende yaşadım o dönem ara ara kasik ağrısı ama çok şiddetli değil bir süre devam etti sonra geçti özellikle kendimi çok yordugum da oluyordu dinlenince geçiyordu.siddetli olmamak suretiyle kasik ağrısı çok doğal rahim büyüyor.cunku
FusunF Annekalbim doktora gidin bence bende o haftalar olmadı öncesi de kasıkta hafif batma olmuştu çok agrınız varsa doktora gidin buradakiler bilemez herkesin agrı sebebi farklı olabilir
Semy Annekalbim o haftalarda benim sürekli ağrıyordu belimle beraber. Ve doktorum cok normal olduğunu söylemişti. İçinizi ferah tutun ılık bir duş alıp uzanın cok iyi geliyor 🌸
Annekalbim Canim benim cok tsk ederim sali günü randevum dün mesala hic biseyim yokdu bugün resmen dedim adet mi olcam öyle bi kasilmaki sanki afferdersin ön tarafim cikcak gibi bi gidiyo bi geliyo magnezium iccem iyi gelirmiki .
Topraksevil Annekalbim salı günü kalp atışına mı bakılcak canım benimde pazartesi yani bugün. Bakılacak
bastille evet o haftalarda normal bende de olmuştu hatta ben gebeliği 8. haftada öğrendiğim için adet sancısı sanarak buscopan falan içmiştim
Annekalbim bastille Cok tsk ederim acaba biseymi oldu düsükmü yapiyorum diye düsündüm ama kanama olmadigi sürece korkulcak bisey yok dedi ins.öyledir
Annekalbim Cok tsk ederim acaba biseymi oldu düsükmü yapiyorum diye düsündüm ama kanama olmadigi sürece korkulcak bisey yok dedi
Annekalbim gamzosgamzos Allah razi olsun canim benimde ikinci gebeligim oglumda böyle olmadi yada ben unuttum 9 yasinda baya fark olcak demekki hepsi farkli oluyo 😊
blueberyy00 Annekalbim bende de oldu bikac gün ısrarcı bir agriydi hatta doktor gel bakalım dedi gittim bebekle ilgili sorun yoktu metabolizma yavaşlıyor yediklerin bağırsaklarında şişkinlik yapıyordur ondan dolayı geriliyordur karnın dedi çiğ sebze meyveden hamur işinden uzak dur bir süre rahatlarsın dedi bikac gündür uyguluyorum dediğini azaldı ağrım ama sende için rahat etmesi için bir görün doktoruna herkesinki aynı olmuyor
Annekalbim blueberyy00 tmm canim sali günü randevum ins.hersey yolundadir magnesium ictim daha iyiyim belkide sislikdendir kasigim biraz sis gibi evet hayirli Aksamlar
MerveNur- Annekalbim kasık ağrısı normal değil mi bende belirti olarak başladı öğrendikten sonra da bikaç hafta sürdü ara ara geliyordu ama dayanılmayacak gibi değildi sonra zamanla geçti
Annekalbim MerveNur- simdi biraz daha iyi cok agri degil ama adet agrisi gibi geliyo gidiyo magnesium aldim biraz daha iyi bide akintim var basdan berli normal dediler belimede vuruyo arada ins.normaldir bakalim sali günü randevum ikinci kez görcem minigi 😊ins.hersey yolundadir
MerveNur- Annekalbim evet akıntı da normal ben de çok duydum ilk zamanlarda. Allahın izniyle bir şey yoktur gönlünüzü ferah tutun
gamzosgamzos Annekalbim amin canım cumlemizden kesinlikle farkli oluyor benimde tek ortak belirti kasık ağrısı 😀
blueberyy00 Annekalbim yani bana öyle dedi doktor şişkinlik ten dolayı oluyordur dedi kötü bişey olmasında idare ederiz onuda napalim
Annekalbim gamzosgamzos sag selamet kucagimiza aliriz ins. Sen kac haftaliksin acaba sali günü kalb atisini duyarmiyimki 😊
gamzosgamzos Annekalbim amin canım inşaAllah 🙏❤ 6+6 da duyduk çok şükür Rabbime suan 7+3 üz duyarsın bence inşaAllah 😍