Hahahh12 Hanımlar merhaba 🥰 kahvaltı için farklı bişeyler yapmak istiyorum . Farklı tarifiniz varsa alabilirim ☺️
Deletedmom15262 Hahahh12 sos yapabilirsiniz AVAKODO S0SU: avakado sarımsak zeytin yağ dereotu ve limon. ACUKA:Acuka biber salçası domates salçası ceviz sarımsak zeytin yağı. Muhlama. Gözleme: hazır yufkadan. Patatesli yumurta.
DemetF zeynepin_annesiiii ben bunu yapiyorum ama yumurtasiz maydonoz ve suzme peynir atiyorum cok guzel oluyor
zeynepin_annesiiii Hahahh12 amaann evde süt yok zaten uğraşırım güzel olmaz birde 😒 en sinir olduğum şey 😂
momsturk [silindi] geçenlerde haşhaşlı çörek yaptım. İsterseniz tuzlu isterseniz şekerli cevizli tatlı yapabilirsiniz. Bu sabah da kaşarlı simit yaptım canım çekti diye. Biraz da buzluğa koydum 🙈
Gizemin-minnakI @Hahahh12 piyazlık soğanı biraz kavurup üstüne doğranmış domates. Çırpılmış baharatlanmış yumurta kırıp Pişirin . Üstüne bir tane ince lavaş atıp ters çevrip kaşar koyup ikiye katlayın. 😂 bende internette gördüm .
zeynepin_annesiiii lentil bende hiç yapmadım ama YouTube görünce hoşuma gitti . Kaşık dökmesi denemedim hiç tarif verir misiniz 🥰
lentil zeynepin_annesiiii nefis yemek tariflerinden yapıyorm bakın ordan istersenz. Peynirli maydanozlu krep gbi diyeym :))
zeynepin_annesiiii DemetF sütsüz denedin mi hiç canım suyla fln birde yumurta kötü mü oluyo içinde . Yapan birini duyunca çok sordum k.b 😅