Gudigudi Ozteber bakim seti aldim babyjemden icinde tirnak makasi, firca,tarak aspirtor, ates olceri, parmak dis fircasi falan vardi 67tldi trendyolda canim
Ozteber Merve5561 bende şimdi wewell bakmaya başladım ben güvenememiştim phillips braun fln bakiyodum ama memnun kalan çok kisi var wewelldende😊 teşekkür ederim
Nurtac Ozteber hem banyo suyunu, mamasını, odadaki nemi de ölçüyor ben anaokulu öğretmeniyim velilerim hep bu markayı kullanırlardı memnun olmasalar kullanmazdılar diye düşünüyorum canm ☺️Bu arada bende denedim kendimde bebiş olmadan
Ozteber Nurtac modeli ne peki sizin aldiginizin açıkçası bnm pek fikrim yok henüz bu saydiklarinizi hepsiyle olcebiliyomuyuz. En sona ateş ölçeri bıraktım iyice araştırırım diye artık kafam almiyo 🙈
Bahar9235 Ozteber dün doktoruma sordum hangisini alayım diye normal eski usül koltuk altından ölçüp ötenler yeterli dedi
Ozteber Bahar9235 ondada bebekler belirli bi aydan sonra sabit durmuyo ya o yüzden öyle almak istemedim yoksa en doğrusu o diye düşünüyorum bende
Nurtac Ozteber wte220 yazıyor model olarak açık lila rengi var zaten internette açıklamalarını , özelliklerini okuyabilirsin canm daha sağlıklı bilgi almış olursun
Ozteber Merve5561 250 300 tl civarı aynen bende sonuçta o kadar para verilecek memnun olan varsa ona gore alıyım diye post actim😊 ama wewell daha ağır basti😊