Hifaefraimm Bayanlar heryerden duyuyorum ama buralarda bir türlü bulamadım altar kaynıyo burası ama bulamadım kullanan da yok etrafımda siz ne diyorsunuz acaba kullananlar varmı aranızda
Nazendehanim Hifaefraimm biz mekkeden getirtmistik ablama , kullanan bir tanıdığınız varsa ondan alabilirsiniz aynı ot tekrar kullanılabiliyor
tirtilinannesii Hifaefraimm Kesinlikle alıcam alıp kullanan yakınımda var yaşadığınız yerde bulamıyosanız instagramda satan sayfalar var 👍
Nazendehanim Hifaefraimm Bizde ise yaramıştı ama hatırladıkça içim acır bir tane anne 24 saat sancı çekip sezaryan olmuştu , usulü mu yanlış yapıldı hiç bilemiyorum
tirtilinannesii Hifaefraimm Evet ama onu alıp tamam ben bunu yaptım kolay doğum yapıcam demek değilde gerçekten onun kudretine ve gücüne inanarak yapmak lazım içten gönülden aksi halde bir işe yaramayacaktır 🍀
tirtilinannesii Aleynabayram Meryem suresi felak naz okuyosunuz suya koyuyorsunuz ve o açıldıkca rahim açılıyor suyundan da içebiliyoruz ama doğumdan sonra hemen sudan çıkarmak lazım ki rahim de kapansın 🍀👍
MerveCeren Hifaefraimm aldım ama kullanamıyorum 🤷🏻♀️ Sancı gelse de kullansam. Sancı gelmeden sezaryen olcam sanırım 🤦🏻♀️
MerveCeren Hifaefraimm yollarım ne olcak canın sağolsun 🥰 sağlıkla kucağımıza alalımda yavrularımızı artık normaline sezaryena bakmayacağız☺️
Hifaefraimm MerveCeren yaa allah razı olsun rabbim sağlıkla senide evladınıda ordan kurtasın sağlıkla al kucağınaa
durunun_annesi60 tirtilinannesii merhaba düzensiz sancıları var 1cm de açıklık yapsam bu aşamada ise yarar mı canım
Hifaefraimm Nazendehanim yoo meryem süresinin faziletleri var gerçekten ona inanıyorum görümcem doğuma girdi ona o kadar okudum foktor kalkamazsın dedi ama ben onun hatrına cerilmiş gibi görüyorum rabbimin kerametleri