Gulsahek 26 haftalık hamileyim sürrkli enfeksiyonum çıkıyor. Dikkat etsemde bir türlü kurtulamıyorum. Sizin önerebileceğiniz gıdalar var mı enfeksiyona karşı nasıl önlem alabiliriiim ☹️
ozdenonay Gulsahek bende de iki defa oldu enfeksiyon. Gebelikte biraz zor geçiyor. Doktorunuz ilaç yazdıysa mutlaka kullanın korkmayın. Su tüketimini artırın en çok bolca su içmek fayda ediyor tuvalete sık çıkın tutmayın tuvaletiniz gelince
Ela20 Gulsahek bol su içmek doktor ilaç verdiyse düzenli kullanmak ayakları üşütmemek iç çamaşırını çok sık değiştirmek ( bir günde ⅘ defa değişebilir) iç çamaşırını ütülü giymek, iç çamaşırını pamuklu tercih etmek
ozdenonay ozdenonay ilişkide mutlaka korunun pamuklu iç çamaşırı giyin sirkeli suyla günde 2 - 3 defa vajinal duş yapın
Gulsahek ozdenonay ozdenonay ilişkide kesinlikle korunuyorum. Acaba prezervatif yapar mı enfeksiyon içinde ki maddeden dolayı bilemedim 🙁
busra-M İç çamaşırımi günde 3 4 kere değiştirdim utuleyip giydim. Bol erik ve bol su içtim aynı zamanda genital bolgemi günde bir kere kantaron yağı ile yağladım. (Bende ki orijinal ev yapimiydi) ve hep genital bolgemi kuru tuttum. 3 4 günde atlattım şükür.
Yagmur00 Gulsahek inana çaresi yok canım 4 litre su iciyorum afedersin bezimi falan ıkı kere degıstyorum siliyorum yıkıyorum ama inana yine oluyorsun bi kurtulamıyor sun
Ufuk Bu enfeksiyon herkeste var galiba anladigim kadarıyla bende çıktı dün enfeksiyon doktorum D3 oral cozelti damla verdi onu kullanıyorum insallh tez zamanda iyilesirz
Deletedmom_33 Gulsahek Doktorum bana antibiyotik başladı. Onun dışında günlük 3 lt su içmeye çalışıyorum. Tuvalete sık sık çıkıyorum. Birde pamuklu iç çamaşırı yıkayıp ütüleyin diyorlar ama yapmadım ben. Kahvaltı da maydonoz tüketiyorum bı de.
Kedisever Antıbıyotık kullanıyorum enfeksıyonum bıtıyor sonra tekrardan baslıyor 25 haftalık hamıleyım cozum bulamadık
ozdenonay Gulsahek prezervatif yüzünden oluyor mu bilmem, sanmam ama günlük ped yapıyor sabunlar temizleyiciler yapıyor onlardan da uzak durmak lazım