Cevdetkader Merhabalar 40. Haftasını doldurupta sancısı gelmeyen var mı ne yaptınız 1 hafta daha beklediniz mi ?
NekwaSultan Cevdetkader Ilkim 42 de dogdu zaten kendi sancimla doğdu Bunda yarin 39a giriyorum erken beklemiyoz alistik yani.
Cevdetkader Serii riskli değil mi ama doktorum size kalmış bişi dedi yarın suni sancı verebilir çok kararsızım
Serii Cevdetkader arkadaşıma da dedi doktor gel sezeryan ile alalım diye ama o beklemeyi tercih etti risk konusunu bilmiyorum
Cevdetkader Ciara93 doktor size beklemeyi tavsiye etti mi peki benm doktorum size kalmış dedi cuma gel suni sancı verelim dedi ben suni sancı almayı düşünüyorm ufak bi riskte olsa göze almak istemiyorum ?
Ciara93 Cevdetkader doktor bana 42 ye kadar bekleyebiliriz dedi zaten çok geçmedi ki sancım geldi, yine suni sancı aldım birşey değişmiyor riske atmak istemiyorsan suni alabilirsin
HlyaZeytnlu @Cevdetkader bu gün tam 40 hafta oldu kontrolüm vardı suyu sağlığı keyfi yerinde gelmeyi düşünmüyor herhalde oğluşum doktorum sezeryan istersen hemen yarın alalım dedi ama ben normal doğum istiyorum 1 hafta daha bekliycm
Cevdetkader HlyaZeytnlu kendi pisliğini yeme riski var ama canm ve neden hemen sezaryen diyor ki benm doktorum suni sancı vermeyi tavsiye etti direk sezaryen demedi
Kedicikiz Cevdetkader benimde 40 haftam dolu. Ne sancım ne açılmam var. Pazartesiye kadar bekleyeceğim gelmez ise doktordan su sancı ile doğumu başlatmasını isteyeceğim. Artık bekleyecek gücüm kalmadı.