Susuuuu Kizlarr bir kızım varr sildi ikinciye hamileyim ve erkek. Asla isim bulamıyorum hiçç beğendiğim evet bu dediğim isim olmadı ve olmuyorrr yeni ve gündemde olan isimlerden asla istemiyorummm barlas görkem asaf araz aras vs vs asla dusunmuyorm. Güzel ve ağır isim önerilerinizi alabilirim ind bu post sayesinde isim.buluruz yaaaaaaa
Orsta Susuuuu Arat ismini cok seviyorum, ama benim ikincide kiz olacak o yuzden yine koyamadim bu ismi
Nesossssss Susuuuu bizim kızımız olucak ama oğlumuz olsaydı Muhammed Oğuz Kağan olacaktı👍 Oğuz Kağan Mete Han olarak da bilinir Türklerin atası olarak kabul edilir. Bütün dünyaya hükmettiği için de Kuran da geçen Hz. Zülkarneyn olduğuna dair kuvvetli deliller vardır. Size de ilham olur inşallah 🤲 Rabbim adıyla yaşatsın🤲
Susuuuu piremsesce bu sandıklarından talha biraz güzel geldi tahada olabilirrrr👨👩👧😍 Hepsi cevremde olan isimlerr ben biraz boyle bende olan başkasında olmasın kafasindayim yaaaaa🤣🤣🥰🥰
Susuuuu Orsta yaaa değişik bir isim hiç duymamistim değişik isimleri ve duyulmamış isimleri seviyorum ama açıkçası nedense kulağa pek hoş gelmedi yaaa arat… okulda falan dalga geçerler sanki anlamı ne acaba merak ettimmm
Susuuuu Tgbkrm-21 evet çok hos ama ben biraz ağır isim istiyormm hahah cokkk zorr olucak isim bulmam kız olsun çeşit çeşit bulurum erkek de tık yokkkk
piremsesce Susuuuu severim giray ismini koymam ama hoş duruyo Ali Giray özellikle 😍 ben oğlum olsaydı yusuf aras istiyodum açıkçası hatta kuzenimin oğlunun adı yusuf ama takılmıyorm öyle şeylere benim için ismin güzelliği ve bende oluşu yeter ❤️
Susuuuu piremsesce yusuf ismi çok güzel ama yegenimin ismi alide ailemizde var bende asla ailede olan isimlerden koymak istemem koymam da kimsede benim çocuklarımın ismini koymasın yaaa istemem hahahaha 🤣🤣🤣
Nesossssss Susuuuu bizim ailede hep iki üç isim olunca yadırgamıyoruz🙈 ama tabi sadece Muhammed Oğuz ,Mehmet Mete , Muhammed Kağan falan da güzel olur bence🥰
FDK2835 Susuuuu Ensar, Enfal . Arkadaşımın ikizlerinin adı. Çok beğeniyorum. Erkek bebeğimiz olursa adını Araf koymak istiyorum yanına yakışan bir isimle. Tabii eşim hâlâ kararsız 🤲🙈
Susuuuu FDK2835 ensar ismide hoşmuş doğrudur canım ailede varsa böyle çocuklu isimler daha normal karsilanirrr
Susuuuu minikmucizemmm65 mirza ismi listemdeki beğendiğim isimlerden bu tarz isimler hoşuma gidiyor ama emin olamıyorummm