momysss goldenarrow evet doktoru çok övüyorlar fakat eşim hep yanımda olmak istiyor bu nedenle medicale gitmiyorum:(
Esrakin minikane21 Rahmim kisaymis bebek rahme yakınmış surekli kanamam oluyordu adet olur gibi durmuyordu sonra ceyhun bey muane etti direk srklaja aldi şükür suan iyiyim
minikane21 Esrakin aa bendede aynı sorun var rahim ağzım 30 mm 25 haftaligim sizin kac iken adildi serklaj haftası ve rahim boyu. cok tedirginim negatif tuo bebek sonrası kendiliğinden gebe kaldim
Esrakin minikane21 16 haftada serklaj oldum ben şükür suan 25 haftaligim hic kanamam olmadi serklajdan sonra
minikane21 momysss ya kuzum ben randevu buldum biri iptal etmiş randevusunu bi şansa ariyip yalvarim belki aradan verir dedim pazartesiye aldim bence sende bi dene bi kaç kez
minikane21 Esrakin benim de kanama vs olmadan anladilar kısalık olduğunu gerçi 30 mm ama bilmiyorum açıkçası her doktora da güven olmuyor napcam sasirdim
Esrakin minikane21 Baska doktira git cnm istersen valla 5 doktor degistirdim en son gittim doktor anladi şükür serklajdan sonra hic bir sknti olmadi baya pahali bi işlem bilgin olsun arastir yaptırırsin eger serklaj
minikane21 Esrakin artık yaptiramam ki 25 haftadayım gec kalındı yani. suan rahim ağzım 30 mm hunislesme acilma vs yok götürür sanırım beni uzun süre. sizin kac cm di ölçümde serklaj oncesi
Gamzeparlak1 Sblatc Ne kadar seher Hanım’ın muayene ücreti diğerlerinden farklı mi? 175 TL ödüyordum Çiğdem hanım a gidiyordum ama seher hanımı tercih edeceğim galiba.
Mucizem4111 Gamzeparlak1 muayene ücretlerine zam gelmiş 190 lira olmuş. Benim bildiğim her doktorun aynı
Esrakin momysss Doktor kontorlune gore bazılarının rahmi uzun diye dikis atiliyor bazilarinin kisa diye onu dokto4 kontrolünde doktor anlar soylrt cnm
minikane21 momysss busracim ben yarın medara bi gidip görüşücem eger muayene için indirim alırsam yüzyıldaki pazartesi olan randevumu sana verebilirim
Esrakin minikane21 Hatırlamıyorum cnm valla ama dikkat et erken dogum riski oluyo5 bol bol yat dinlen
Mucizem4111 momysss Seher hanımın hastasıyım her muayenemde bakıyor ve alttan degil normal ultrason ile bakıyor