Buse_ Herkese merhaba bunu doktoruma sorucam ama daha önce başka birinin başına gelmiş mi diye merak ettim. 18 haftalık hamileyim ve göğüs ucumdan krem yapıda ve beyaz birşeyler oluyor ve sadece bazen sol göğüs ucum felaket yanıyor, daha önce yaşayan oldu mu acaba? Doktorunuz ne önerdi?
Belinayyy Buse_ aynisi bendede oldu hatta halen devam ediyo su an 28 haftaligim bazen kabuk gibi oluyo normal heralde
Guulseeen Buse_ merhaba bende 19+0 dayım benmde arada oyle oluyor cok cok az ama beyaz rengınde. Ben süttür diye tahmın etmıstm
feyzosvemercimek Buse_ benim bildiğim ilk süt olan kolostrum çok sıvı değil belki ondandır bende 18 haftalığım kabuklanma var bende de kabuk kalktı geçen gün banyoda altı beyazdı benim de ama sıvı değildi
ElifKarata Buse_ bende de oldu hatta başlarda hep temizledim temizledikçe de içinden ilk süt aktı fark edince yapmamaya başladm ucunu temizleme oynama
Buse_ Belinayyy internette hep sıvı gelmesi yazıyor kremsi gelmesi hakkında bişey yazılmayınca yada ben bulamadım😅 merak ettim
Belinayyy Buse_ benim hatta simdi kahverwmgimsi kabuk oluyo canim heralde gogusler sute hazirlaniyo 😂
Buse_ Doktora gösterdim vücud süt yapmaya hazırlanıyormuş hemen sıvı şekilde gelmezmiş merak eden varsa 😀😀