Hilalkorkmaz deletedmom27371 maşallah suan ben 33 haftama gireceğim sizinde sağlıklı bir gebeliginiz olsun inşallah 🌸
deletedmom27371 Hilalkorkmaz çok teşekkür ederim inşallah bugün yeni kan testinde öğrendik içim de biraz korku var inşallah herşey güzel geçer sizin de rabbim yardımcınız olsun inşallah doğumun çok güzel geçer 😊
Belinsu Berensmoms19 Eşimle 18 yaşımda tanıştık . Şimdi 21 yaşındayım . Evliliğimizin 5.ayında isteyerek hamile kaldım 🙏 Erken anne olmak hayalimdi🙏🧿👼🏼
Emineekyl Berensmoms19 evliliğimizin 9.ayinda hamile kaldım ilk aylar istemedik sonrasında istedik çok şükür rabbim nasip etti🤲🏻 4 aylığım şuan Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰
Kedisever Esimle 5. Yılımızdı 5 aylık evlıydım 2 aylık hamıle oldugumu ogrenmısdım ve kısırdım hayatımın sokunu yasadım hala da yasıyorum 🤣
hlmaydogdu Berensmoms19 ilk 6 ay yapmayalım dedikten sonra düğünden 3 hafta sonra hamile kaldığımı öğrendim 😂😂😂 Hoş sürpriz oldu bize de şimdi 6 aylık hamileyim iyiki de olmuş diyorum 🙏
slnacar Berensmoms19 komik ki 2 ay sonra hamile kaldım çok istiyordum eşim istemiyordu en az iki sene diyordu allah ikiz evlat verdi , şuan sanki hep bu anı beklemiş gibi 😅 kolay değilmiş ama hamilelik kabul edelim