zeynepin_annesiiii Seda_nrr kavusalim da en önemlisi o . İkiside geçicek sonuçta evladımızi kucağımıza alınca 🥰 ne çabuk geçti hala inanamıyorum 🤭 sayılı gün kaldı resmen
istanbullugelin34 Berensmoms19 benim evliligimde hamileligimde çok hizli oldu bir anda hiç aklimizda yokken evlenmeye karar verdik ve hemende hamile kaldım 8 aylik hamileyim hala saka gibi geliyo 😂
ShabnamNasirova Berensmoms19 eşimi 18 yasimda tanidim 20 yasinda evlendik 🥰22 yasimda hamile kaldim.Elendikden sonra hemen cocuk yapmak istemedik biraz zaman kecsin oyle olsun istedik🥰
Semiha_ Berensmoms19 1.5 yıl sonra hamile kaldım planlı şekilde daha öncesinde düşünmüyorduk şuan 25+2 haftalığım ☺️☺️ 15 eylülde tam 2. Yılımız oluyor eşim ile ♥️🌸
secoz Berensmoms19 2019dan beri tanıyorum 2020 ağustosta evlendik bizde 6 ay sonra sürpriz olarak hamile kaldım 😊
Allahneverdiysee Berensmoms19 evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ve planlı değildi 😅 şu an alıştım ama iyi ki olmuş diyorum🥰
Mom8237 Berensmoms19 geçen sene eylül ayında evlendik yılbaşında hamile olduğumu öğrendik. Planlı değildi aslında plansız da değildi hormon bozukluğu vardı ben de bekarken o yüzden tutmaz diye düşündük ama tuttu. İyiki de tutmuş. Çok şükür şimdi sayılı gün kaldı kucağıma almaya.
mrveknblt Berensmoms19 2 sene 4 ay sonra hamile kaldım, hazır değildim, plansızdı, plansız bi şekilde gelmeseydi ben daha da ertelerdim zaten 😂
Zeynep9120 Berensmoms19 1 sene sonra kaldım ama 2 aylıktı kalbi durdu kaybettm üstünden 1 sene gecti aynı ayda gene hamile kaldım suan 7 aylıgız ama bide bana sor korkuyorum bsey olcak diye hep tetikteyim saglıkla kucagıma alsamda rahatlasam canım 🙏🏻 Bu arada doktorun umıtsız baktıgı vakaydık biz eşimin sperm degerlernden dolayı bize asla normal yolla olmaz hep tüp dediler ama rabbim hep normal nasip etti çok şükür…
Alya33 Evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım isteyerek kaldım, 🦋 Allah isteyene versin inşallah bizde 5 bucuk senedir birlikteyiz sevgilşydik 1 bucuk yıllık evliyiz
Seross10 Berensmoms19 Evlendiğimden itibaren hiç korunmamıştık pcostan kaynaklı evliliğimizin 33. ayında hamile olduğumu öğrendim
zeynepin_annesiiii alparslanannesii1661 ailem hala alttan almamı istiyo 🤦🏻♀️ zamanla düzelir diyolar . Ailem böyle deyince tek başıma birşey yapamıyorum maalesef . Ama hala soğuk davranıyorum . İçim soğumadi çünkü . O daha ılımlı davraniyo .
alparslanannesii1661 zeynepin_annesiiii biraz daha böyle devam etsin kimseyi dinleme bir süre daha boyke gitsin sorunları asarsiniz insallah
Mom526 Berensmoms19 evlendikten 7 ay sonra hamileydim istedik bebek ama olmadı diye düşündüm çünkü 3 gün ilişki.oldu eşim gitti ..sonra öğrendim biz de şaşırdık beklemiyordum