Tomrisinizi Merhaba anneler bu gümüş kapaklar hakkında bilgisi olan daha önce kullanan veya kullanmış birinden tavsiye alan var mi ? Sitesine baktigimda bir sürü yorum gördüm lakin gercek kişiler mi fake yorumlar mi bilemedim buradan gelecek cevaplar guvenilir yardımcı olur musunuz?
deletedmom734 Tomrisinizi ben o acıyı yaşamaktansa o paradan vazgeçeceğim... denemek uğruna bile olsa almayı düşünüyorum olumsuz yorum duymadım kimseden kullananlar memnun dediğim gibi o riski göze alacağım denize düşmeden yılana sarılacağım anlayacağın :)))
Glitter Tomrisinizi canim gumus iyilestirici ozelligi olan bir madde. Hastanelerde bazi hastalara gumus sonda falan takarlar, o yuzden ise yaramasi oldukca muhtemel
ArzuGl Herkes çok memnun olduğunu söylüyor. 300 tl çok ama denediği göğüs ucu kremlerinin zaten o civarı bulduğunu aöyleyen var acısı da üstüne biniyor. Gümüşün tedavi edici özelliği biliniyor zaten bana mantıklı geldi.
Oykuzey Haftalar öncesinde kesin kararlıydım almaya ama son anda almaktan vazgeçtim. Nasılsa internet alışverişlerinde en geç iki gün içerisinde elimize ulaşıyor, gerçekten lazım olursa hemen sipariş veririm ertesi gün elimde olur diye düşündüm. Onun yerine şimdilik lansinoh göğüs kremi sipariş ettim, ertesi gün elimdeydi. Hazır bekliyoruz bakalım. ☺️
Tomrisinizi Hepinize teşekkür ederim sevgili anneler.. Sanırım bende paraya kiyip alacağım tenim zaten aşırı hassas göğüs uclarimda küçük emzirdikce büyür elbet de cok yara olur diye düşünüyorum 😣