Birsel Bebegınızın hareketlerını kaçıncı ayda hıssetmeye başladınız ve nasıl biseydi ☺️Ben az önce hıssettım sankide 18+3 deyim 😊
Guulseeen Birsel ilk gebelığımde 17. Haftada hissetmiştim bu ıkıncı gebelığım 18. Haftanın sonlarında hıssettm oda cok kucuk kucuk bebekden bebeğe değişiyor bence
ArzuGl Eğer ilk gebelikse 18. Haftada hissediyorsun, ikinci gebelikte daha erken oluyormuş. Ben 17. Haftada hissetmiştim pıt pıt vurduğunu:)
Bebegimibeklerken__ 19.haftada hissettim yani geçen hafta 😊 kuduruk o zamandan beri maşallah hareketli 😍
YaseminMetinKadir Kızlar ben 21 hafta 2 günlük hamileyim ama hala hissetmiyorum acaba bende mi bir sorun var
Gamze612 İlk gebeligim 19+2 de baloncuk patlar gibi basladi, bugun 20 doldu kalp atar gibi atiyo icimde😍
YaseminMetinKadir Evet doktor bana da öyle dedi plesanta önde olduğu için hissetmeyebilirsin dedi ama ben pek anlamadım yani bu tehlikeli bir durum mu
YaseminMetinKadir [bilinmeyen] Evet doktor bana da öyle dedi plesanta önde olduğu için hissetmeyebilirsin dedi ama ben pek anlamadım yani bu tehlikeli bir durum mu
YaseminMetinKadir [bilinmeyen] çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sağlıklı olsunlarda tek istediğim onlar için bu 🙏☺️