Fatmanuryetik Kızlar acil yardımmm edin menemenlik yapıyorum kışa biberler acıymış hepsini kestim bir koca poşet ellerim cayır cayır yanıyor nasıl geçer herşeyi denedim geçmedi
ozdenonay Fatmanuryetik benimde öyle olmuştu geçmiş olsun ben tek çareyi ellerimi soğuk süte batırmakta ve bekletmekte buldum. Çok iyi geliyor ama bikaç defa tekrarlamak lazım
Momyyy16 Fatmanuryetik ayy canim o bendede oldu yataklarda kıvırandim cok koty birsey ben biraz yogurt surdum ama fayda etmedi cok şükür sabah uyaninca geçti
gokturkefe Ben ne denediysem geçmedi uyuduğumda geçiyordu biraz, akşama kadar yandım buzlu su biraz fayda ediyor
Nefesin01 Daha önce benim de başıma geldi silverdin ve anestol merhemleri karıştırıp sürmek çok etkili bir yöntem ama eczacınıza danışın hamileler kullanabilir mi diye gerçekten işe yarıyor
Minigim24 Fatmanuryetik geçmiş olsun canım benimde geçen sene başıma geldi maalesef acille gitmek zorunda kaldım hiçbir şey çözüm olmadı meğer bibere alerjim varmıs o gün bugündür biberi tatlı bile olsa eldivensiz doğrayamıyorum 😂
Kuzeymom Fatmanuryetik hametan sürmeyi denesene ben yandığımda sürerim 10 dk ya geçirir sızı yı filan bir dene belki işe yarar
Gizemnurrr Fatmanuryetik bende silverdij cok işe yaradı benimde elim biberden yanmıştı ö gün bugündür bitince alirim hep
Merve_KOPUK Fatmanuryetik bilmiyorm elinizde varmi yada komsuda falan varsa aloe vera bitkisinin icindeki jeli alin elinize sürün aninda etkisini göreceksinz bu diger yaniklar icinde gecerli aklinizda bulunsun 😊
Fatmakara97 Fatmanuryetik en güzel çare bebek pudrası dök iyice beklet canım bi Hataylı olarak acı biber Samandağ biberi meşhur bilirsiniz belki ondan bile bu şekilde hafifletiyorduk 🥰
Halimea Fatmanuryetik ellinizi az bişey ıslatın sekere bulayın masaj yapın, benim dedem öyle söyler ellerimiz yanınca👴🏻👨🏼🦳geçmiş olsun cnm benim🤗
bhbebikannesi 2 gün önce benimde oldu ne yapsam geçmedi ama .Sonra bebek yağıyla iyice ovup diş macunuyla yıkadım mentollü .Hemen kesti 😅