rahimesarp 4.aya girdim ve hala migde bulantısıyla mücadele ediyorum herkes doktor da dahil 16haftadan sonra biter demişti yaşayan varmı arkadaşlar ne yapmam gerekiyo
evlatkokusu0806 rahimesarp halam doğuran kadar bulantısı olmuş görümcemin 6 ay sonra durmuş. Benim ki 11haftada durdu çok şükür Seninki de geçer inşallah ben hiç bir şey yiyememekten 4 kilo verdim tabi bu benim yararıma oldu da
bsra57 rahimesarp Aynı durumdan muzdaribim maalesef 17. haftadayım ve prilam kullanmazsam günüm berbat geçiyor 🤦♀️ Prilam yoksa ben de yokum o derece 😤 ve şekerli şeyler daha çok mide bulandırıyor tuzlu tüketmen tavsiyemdir. Sabır geçecek inşaAllah 9ay sürmez 🤲🤰🤗
Nuray35 rahimesarp ben bugün 18 +0 haftalık oldum ama bu sabah kahvaltı hazırlarken kusacaktim kendimi zor tuttum .Yani bende böyleyim 🤷🏼♀️
rahimesarp bsra57 pirulam ben gece yatmadan önce 2tane içiyorum normalde yine kusmam oluyodu ama bi iki kere ilacım bitti 4aya girdim daha bulanmaz diye almadım bgn geberdim kusmaktan bel kemiklerim ağrıdı o derece
bsra57 rahimesarp ben de öyle düşünüp almamıştım bi ara yanılmışım hala var bulantılarım maalesef ben de gece yatmadan iki alıyordum bir yetiyor şimdi hatta son bir kaldı pazartesi yazdırmam lazım 🤦♀️