Defnem555 günaydın🌸 kusura bakmayın dün biraz yoğundum yeni eve taşınıyoruz koşturması var🙏🏻
yazdıklarınızı okudum, okurken de sizin adınıza çok üzüldüm. anlaşıldığı kadarı ile karşılıklı saygı problemi var iki tarafta. burada seçim yapmak sizi zorda bırakır ve bir amaca ulaştırmaz bence. bana kalırsa her iki tarafa da çok net bir konuşma yapmalısınız. aileniz yerini bilip eşinize olan saygısını bozmayacak, eşinizde sizin kıymetinizi ve sevginizin kıymetini bilip bazı zamanlarda alttan almayı bilecek. eşiniz çok hassas ve kırılgan bence bu yüzden bu sinir ve öfke patlamaları. malesef çocukluk travmaları insanda çok derin yaralar açıyor ve ilerleyen dönemde en ufak bir kıvılcımda tekrar alevleniyor. abiniz ile arasında geçenler her neyse bu iki tarafında canını bayağı bir sıkmış. bence anneniz ve siz en başında kavga ettiğiniz gibi barışmayı da bilip kendi sorunlarınızı kendiniz halledin demeliydiniz. anneniz bence bu konuya hiç dahil olmamalıydı. eşinizin de ne olursa olsun alttan alması gerekirdi. her ailede malesef anlaşmazlıklar oluyor ama bir tarafın görmezden gelip alttan alması gerek yoksa her ne olursa olsun o saygı sınırı malesef ki açılıyor. dediğim gibi olan size olmuş arada siz zorda kalmışsınız, ama yapacağınız en sağlıklı şey asla seçim yapmak zorunda olmadığınızı birbirleriyle gerekirse görüşmemeleri gerektiğini ama bir araya gelindiğinde saygı gösterilmesi ve sizi arada bırakmamaları gerektiğini vurgulaya vurgulaya onlara söylemek🙏🏻