Medid06 15 gün önce covid pozitif olduğumu öğrendim bugün bitiyor izolasyon sürem diye test verdim halen pozitifim ya nasıl oluyor bu bi 15gün daha deliririm oda da tek başıma 🥺 başına ikinci testi de pozitif gelen oldu mu
ay-se Medid06 çok geçmiş olsun kendiniz mi istediniz tekrar test olmayı yoksa belirtiler geçmeyince doktorunuz mu istedi ?
Saripapatyam1 Medid06 normalde 15 gün sonra karantina bitiyor ve test yapmıyorlar size neden tekrar yaptılar? Gecmis olsun
Sogancik Medid06 canım delta mısın acaba? Onda öyle oluyor. Yakınım aynı şekilde test verdi süresi tekrar uzadı. Deltaydi o.
Medid06 ay-se ben kendim istedim ne olur ne olmaz diye aslında bitince yapılmıyor ama kafamda soru işareti kalmasın yaptırayım dedim kendimi çok iyi hissediyorum belirtim kalmadı zaten ama pozitif çıktı çok şaşkınım
Elcnbykckr Medid06 peki tekrar karantina verildimi? aslında korkmanıza gerek yoktu belli bir süre zarfı sonrasında bulaştırma vs riskiniz olmuyor.
candanx Medid06 çok geçmiş olsun tekrar. zaten ayda bir kontrole gidiliyor genelde o haftalarda. hareketlerine dikkat edersiniz onun dışında beslenmenize ve moralinize dikkat edin bu süreçte. nevresim havlu vs hergün değiştirin hergün duş alın bol su için
Medid06 Elcnbykckr ailemle yaşıyorum eşim şehir dışında olduğu için karantina bitince aynı sofraya otururuz diye garantiye almak istemiştim
Medid06 candanx teşekkürler yapıyorum dediklerinizi çokta iyiyim çok şükür belirtilerin hiç biri de kalmadı ama neyse artık biraz daha beklicez gibi görünüyor
Sogancik Medid06 deltada 15 günün sonunda da pozitif çıkabiliyor işte canım ☹️ karantina süresi hatta baştan 20 gün oluyor aslında
Medid06 Sogancik evet en başta 18 gündü sonra programda bugünü izalasyonun bitişi olarak gösteriyordu hatta çok şaşırdım 3günüm daha olması lazım dı diye ama program öyle gösterse de hastalık daha terk etmemiş beni
Sogancik Medid06 Zaten bulaşıciligi kalmamıştır canım. Belli Bir süre sorna pozitif olsan da bulaştirmiyorsun diye biliyorum.