11Melek Merhaba sevgili anne adayları, ben 21+4 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce bu normal mi? Siz ne zaman nasıl hissettiniz?
Nesossssss 11Melek benim 20. Haftam bitmek üzere şuanda çok net hissediyorum özellikle sol tarafıma yattığımda🥰ama herkesin bir olmuyor diye biliyorum kontrollerinizde bi sıkıntı yoksa yakında hissetmeye başlarsınız sizde🥰
Gokyz123 11Melek ben 20+6 yım canım şu an. 19.haftaların sonunda seyirme gibi hissediyordum ama bebek hareketimi emin olamıyordum. Hala o şekilde hafif hafif hissediyorum. Doktor detaylı ultrasonda plasentanın önde olduğunu o yüzden tam hissedemediğimi söyledi. Normaldir yaNi belki o tarz bi durum vardır. Sıkıntı yapma. Yakın zamanda sen de hissedersin 🥰🙏🏻
Fatmakara97 11Melek artık hissetmen lazım çok hareketliysen farketmiyorsundur.süt iç veya tatlı ye meyvesuyu iç sonra Uzan soluna yat yarım saat 1 saat illa hareket etmesi lazım
11Melek Nesossssss Nesossssss allah sağlıkla bebeğinizi kucacağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 kontrollerde her şey yolunda çok şükür umarım yakında bnde hissederim 🥰 Nesossssss
Gizemin-minnakI @Nesossssss peki bende bir şey sorsam size 🙊😂 minik minik kalp atışı gibi çok az hissediyorum. Ama o sıra ağrımda çok hafif oluyor . Bu bağırsak hareketi Falan mi bebek hareketi mi acaba 😊
prensesannesiiiiii 19 haftalık olduk ama daha hissetmiyorum arada tık tık bişeyler oluyor ama bebek hareketi mi gaz mı bilemiyorum 🤷♀️🤷♀️
Teusa Bir kaç haftadır hissediyorum. 21. Haftadayim . Böyle icerden biri ittiriyor yani hiç öyle kebelek kanadı çırpmasi gibi değil :D
Nesossssss 11Melek Allah razı olsun 🤲 Rabbim hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲