Hanifeay Haftada yavaş yavaş doğum kanalina girmeye baslayipta doğuran varmi aranızda kaçıncı haftada doğum yaptınız peki
Hanifeay Prensesannesi16 benim açıklığa daha bakilmadi 37. Haftada vajinal muayene yapacakmış doktorum
Prensesannesi16 Hanifeay nornalde yapılmaz erkenden ama bebeğin aşağı döndüğünden bakılsa daha iyiydi bence ona göre yol izlerdiniz doktorum benim baktığında bayrama kalmazsın dedi ölede oldu
Cinarsmom21 31 de girdi Doğum kanalında ara ara nstde sancım çıkıyor erken doğum tehtidim var bakalım hayırlısı şuan 33 haftamdaym 😊
Biryolcu Cinarsmom21 hiç ağrınız oluyor mu ? 33e girdim ben de kontrolüm Perşembe günü. Sabırsızlanıyorum kontrol için. Ara ara regl ağrısı değil ama genital bölgedeki kemiklerim ağrıyor sanki acaba diyorum açılma mı oluyor. Keskin bir ağrı değil ama hissettiriyor arada kendini
Prensesannesi16 Hanifeay sancım vardı gittim 32 de o şekilde alttan muayene etti kanala dönmüş demişti sonrasında her hafta gittim her hafta alttan muayene etti
Cinarsmom21 Hanifeay inşallah vaktinde gelir ama muhtemel erken doğar diye tahmin ediyoruz 😊 sancılar yükseliyor çünkü
Kuumruu Bebeğin baş aşağı döndüğünü kendimiz anlayabilir miyiz 32. Hafta da dönmemişti daha döner mi acaba
Hanifeay Kuumruu tabikide anlayabilirsiniz. Baş aşağı olduğu zaman tekmeler yanlarda ve kaburganiza doğru olur. Aşağı taraflarinizda da hıçkırık hareketleri ve çok hafif hareketler olur. Bazı bebeklerin geç döndüğünü bile duymuştum döner yani bekleyin
Kuumruu Hanifeay hıçkırıkları hep yukarda hissediyorum ama inşallah döner bakalım bekliycez artık 🤷🏻♀️
Prensesannesi16 Fatmaaaks 37. Haftadaydık ama benim ilk doğumum sezeryandı bunu normal yapıcaktım kilosu iyiydi diye 37 de suni sancı verirdi doğurdum canım