Benimbebegim AnneBebek0 ilk göz ağrım evet😍 ay gobusu özler miyim bilmiyorum da sadece benim hissettiğim özel anları çok özlerim galiba ya🤭😍
AnneBebek0 Benimbebegim saglikla sag saglim gelsinler insallah 😍🥰🤲🏼 Evet insan özlemez mi zorda olsa cok güzel hersey allahim isteyen herkese nasip etsin insaallah
AnneBebek0 evlatkokusu0806 hahaha😂 valla bu ara cok istahliyim 3 hafta önce 1700 kg du 😂 bende anlamadim
Benimbebegim AnneBebek0 amin inşallah sağlıkla gelsinler isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim 🙏 cinsiyetiniz ne acaba🤭
AnneBebek0 hilal20gcm Ben normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan niyeyse daha cok korkuyorum 😂 bilmiyorum niye
AnneBebek0 evlatkokusu0806 😂😂 masallah masallahh 😂 biz yeterince kilo aldik darisi sizin bebislere insallah
evlatkokusu0806 AnneBebek0 inşallah sağlıklı olsunda 44 hafta doğum yapanlar da çokmuş şaşırıyorum Valla
1prens_annesii AnneBebek0 36+3 bebeğim 2900 gr bir an önce doğurmak istiyorum sırtım çok ağrıyor taşıyamıyorum artık🤦🏻♀️
AnneBebek0 hilal20gcm allah göstermesin anliyabiliyorum zor bi durum insallah zamank geldi mi saglikla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz 🥰 dua edelim