Senemella Merhaba hanımlar Kocaeli İzmit’te yaşıyorum . Daha yeniyim burada aslen Samsunluyum. Ve pek fazla doktor bilgim yok sanırım kocaelinde de çok fazla perinatoloji uzmanı yok. En iyisi hangisi bilemedim giden bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ??
1999luanne Senemella Umuttepe araştırma hastanesnde özel muayene diye geçiyor birisi var . Özel hastanelerdede genelde olur diye düşünüyorum. Devlete bakiyosanz devlette yok
Uscan Senemella canım en iyisimi bilemem ama biz özel kocaeli hastanesindeki eray çalışkana gittik beğendik doktoru ilgiliydi baya alanında da ismi epey duyulmuş kocaelinde kime sorsam onu tavsiye etmişlerdi
Senemella 1999luanne doktorum bi kaç isim söyledi özel ama araştırdığımda bi çok kişi memnun kalmadığını söylemiş ve bu yüzdende endişeliyim gidip gitmemekte.
Nonamesakarya Özel kocaeli hastanesi Eray Çalışkan varmış. Sakaryadaki doktorum direkt kendisini önerdi. İnstagramdan bakabilirsiniz. Yorumları da okuyabilirsiniz 🙏🏼
Senemella Nonamesakarya teşekkür ederim benimde araştırmıştım onu ama kararsız kalmıştım nasıl olduğunu bilmediğim için eee tabi birde randevu sıkıntısı var 🙂
Senemella Nursalihdastan ilk düşüğüm olduğunda gitmiştim ama çok ukala geldi davranış ve tavrını beğenmedik asla ulaşılabilir doktor değildi sonradan değiştik. En son tercihim olabilir yani memnun kalmadık hiç.
Nonamesakarya Senemella Ben 2 ay öncesinden randevu aldım biraz zor gerçekten😞kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama detaylı ultrason için gidecekseniz bence şimdiden arayın.
Senemella Nonamesakarya 19+2 şuanda 10 gün sonraya gidicem ama gülseren yücesoya aldık Eray bey çok zor malesef bakalım inşallah güzel geçer 😕
Nonamesakarya Senemella inşaAllah 🤲🏻 Tüm anne adaylarımız sağlıkla yavrularını kucaklarına alırlar inşaAllah🤲🏻❤️