Sevdam4646 Cevos 5+2 haftalığız içimde bi bebiş büyüyor hem çok mutluyum hemde farkında olmadan bişey yaparım bişey olur diye çok korkuyorum😔❤️
mor_menekse1 Cevos şükürler olsun geçti o haftalarım gerçi halla da bulantılar var ama bunada şükür Rabbim Hayırlı son nasip etsin hepimize :) mutlu olun anın tadını çıkarın
gmzaltns Sevdam4646 bende 5 hafta 2 günüm kese gördük sadece çok değişik bir duygu bel ve sırt agrım dışında hiçbir belirtim yok .
musayakub Sevdam4646 Doktora gittinmi canim.bende o.haftalardayim daha gitmedim ultrasona girdinmj gmzaltns
melikeguneyozalp gmzaltns Bende 5+0 şuan, sizin de dediğiniz gibi sırt ve bel ağrısı dışında hiçbir belirtim yok.😊
gmzaltns musayakub gittim ben sadece kese gördü pazartesi bebeği görmem lazım dedi inş hayırlısıyla pazarteside bebeği görcez
Sevdam4646 musayakub girdim bugün çok şükür kalp atışını duyduk ama ilk haftalar biraz dikkatli olmam gerekiyormuş bende dikkatli olmaya çalışıyorım❤️
rabiaegilmez Nazendehanim benim de iki ay önce kürtajım oldu. Gebeyim 5+4 teyim ama o kadar korkuyorum ki mutluluğumu doyasıya yaşayamıyorum. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Nazendehanim rabiaegilmez aynı duyguları yaşıyoruz .Doğacak olana da ölecek olana da hiçbir şey engel olamıyor.Ama yaşadığımız kaybın cezasını henüz yasamadigimiz gebeligimize hissettirmek de hata aslında
rabiaegilmez Nazendehanim kesinlikle haklısınız geçmişi şimdiye yansıtmamak gerekiyor. İyi haberler alalım birbirimizden inşallah 💕