Yagmur00 Selam kızlar 🤗benım oglusum bugun biraz sınırlı herhalde cok şiddetli tekmeler atıyor bı vuruyor bagırasım geliyor 26 haftalıgız sabahtan beri sesi yok tu simdi sert sert tekmeler noraml mı kızlae
Sevgikaya1525 Yagmur00 Ooo benimki gibi😂maşallah ona kız bide 35 li haftalarda ne yapcn ben şuan 37+2 bazn inatla üst üste götünü dayıyor karnım top gbi oluyor canım öyle acıyor ki sonra bi anda ksyıyor😂ve bunları genelde gece yapıyor çığlık atıyorm bazn ağlıyck gbi oluyorum
Esan Yagmur00 ben 38+5 im bebegim hep cok harekerli ama simdiye kadr hic aci duymadim 🤷♀️🤔 hep merak ediyodum ne zaman aciticak diye ama hic olmadi
Yagmur00 Sevgikaya1525 maşallah ya senın kıde benım kı gibi az degill uyuyor uyuyor ses cıkarmıyor bı anda basıyor tekmeyi 🤭🤗🤗🤪🥰
Sevgikaya1525 Yagmur00 Ahahah benimki de öyle annesi brz uzansın ilk ufak ufak atıyor😂sonra bi anda sert sert tekmeleri basıyor😂
Yagmur00 Esan demek herkes aynı degıl normal bugun cok sert tekme ledı sabah hiç uyandırmadı beni aksam uzerı basladı