Derya2021 Kızlar bir şey sorucam ben kızım olucak nasipse bazıları kız erken gelir diyor bazıları geç diyor kaçıncı haftada çanta hazırladınız ben çok kararsız kaldım 27+3 olduk biz
zeytinkiz Derya2021 35 de hazırladım erken gelir dediler 39+5 im hala gelen giden yok belirti bile yok 😄 ne erken gelmesi 😆🥴
Benimbebegim Derya2021 erken geç bence cinsiyetle değil de kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum o yüzden hiç riske atmadım ben 34. Haftadayım bu hafta hazırladım ne olur ne olmaz diye 🤭
Seda_nrr Yagmuricenkiz Bende 36 oldum ama hazırlayamıyorum herşey tamam ama o istek yok neden acaba 😅 sizede oldumu öyle
Yavrukuslar Derya2021 35 ya da 36 gibi hazırlamayı düşünüyorum. 31+4 deyim. Tabi önce alışveriş yapmamız gerekiyor daha bir tane çorap dahi almadım 😅
Ayceycev Derya2021 ben hem yikama utuleme isi hem canta isini 29da hallettim ve bence iyiki sonraya birakmamisim 32den sonra ağırlaşılıyor artık. Çanta zaten tam bitmiyor hep bisey ekleniyor
BEB_133 Derya2021 benimde yıkama utuleme işlerim bitti ufak küçük hurclar alicam kendim ve bebek için hazır koyacam çantaya hazır dursun 32 haftayim bugün tam ikinci sezeryan olacak 38 alırlar galiab