cahillesohbetikestim Egemenim64 çok teşekkür ederim peki ne kadar sürüyor birde fotoğraf veriyor mu kamuran hanım 😊
Egemenim64 cahillesohbetikestim 10 dakika falan normal ultroson veriyolar ama önceden doktora gidip sıra almanız gerekiyo 1 öncesinden falan sıra almanız gerekiyo diye biliyorum birde sizde mi cemile hanıma gidiyosunuz bende ona gidiyorum
cahillesohbetikestim Egemenim64 evet Cemile hanımın hastasıyım devlet hastanesi ve üni hastanesi arasında kararsız kaldım daha bir ay var ama şimdiden randevu alayım dedim 😁
Egemenim64 cahillesohbetikestim Ben devlet hastanesinde 3 kere girdim çğnkü benim kızın hep arkası dönüktü kalbini göstermedi bi türlü devlet hastanesinde aşırı aşırı ilgileniyolar diyemem ama her tarafına bakılıyo Cemile hanımda suda doğum istiyorum inşallah bende 😊
cahillesohbetikestim Egemenim64 çok teşekkür ederim o zaman önceliğim üni hastanesi olacak tabi randevu bulabilirsem 😁 doğum konusunda henüz bir karara varamadım ama normal olsun istiyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun