AhahHbzhz Kızlar aşı olarak hangisini tercih ettiniz randevu alicam ama çok kararsızım siz hangisini yaptırdınız doktorum öncelik sinovac ama biontech olmanda da sakinca yok dedi 33 haftalik hamisim
Elsu26 AhahHbzhz bana doktorum biontech ol dedi koruyuculuğu daha fazla dedi ben de onu oldum ne kolum ağrıdı ne de başka bir şey hatta hemşirenin eli çok hafifmiş yaptığını bile hissetmedim hiç
Sakileyt Gurbettebianne AhahHbzhz biontech le ilgili testler yapıldı hamilelere ama sinovac yapılmadı biontech güvenilir ve koruyuculuğu yüksek
AhahHbzhz Elsu26 bende onu olmayı düşünüyorum gorumcem sağlıkçı oda sinovac pek etkili değil diyo inşallah banada öyle hemşire denk gelir🥰 hamileler bu ara çok yoğum bakıma alınmış haberleri izleyince iyice korktum doğumu bekliyodum ama beklemiycem artık
AhahHbzhz Sakileyt aldim yarın icin randevuyu biontech için umarım bebis üzerinde kötü biseye etki etmez hala korkuyorum
AhahHbzhz Taze1anne zaten evden hiç çıktığım yok canım hastane dışında ama dolmuşlarda herkes nerdeyse maskesiz 3 maske takıyorum yinede tedirgin oluyorum insanlarda bizim gibi dikkat etmediği için içimde hep şüphe bide yoğum bakımda hamile sayısı çok olunca iyice korktum