Eylul2797_ Cansuca yani diyorum ya mesela yüzüm sivilcelendi cok mide bulantısı cekiyo Rum hep kızlar öyle olur dediler bende kıza kendimi alıstırdıö saglık lı olsunlar kız erkek hicc farketmiyo elhamdülillah kızımda var oglum da kız olsa kızıma yolda olur erkek olsa ogluma
Eylul2797_ Cansuca insaallah cok heyecan verici gercekten Allah gönlünüze göre versin kac haftalıksınız
Cansuca Eylul2797_ amin canm inşallah 11+6 yım yukarda ultrason resmi var istersen bı tahmin de bulun tecrubelisin bnm 2. Olcak ama ilk hamileik acemilik oluyo hiç birşey hatırlamıyorum 5 sene arası var birde
Eylul2797_ Cansuca valla canım cinsiyet ten anlamam ama bana erkek gibi geldi nedense ögrenince yaz buraya
Gizemturanli Omurorucova yurt disinda yaşıyorum kendi kadin doktorumun önerdiği bir prof.de yaptırdim. ☺️
denizvebulut Omurorucova Merhaba 13+3 ben geçen hafta yaptırdım ikili testi. 3434/1 risk çıktı. sorun olmadığını İleri tetkike ben istemezsenm gerek görmediğini söyledi doktorum.
adsmom 13 + 3′teyim dün sancılandım hastaneye gittik yaklaşık 4 saat boyunca hem bebeğe hem bana baktılar 🥲 çok şükür bebeğim iyi, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yoğun biçimde. Dün o kadar korktuğum için acildeki doktor cinsiyet tahminini söyledi :)
Sedaaaa2 momysss doktorum dedi ki folıkasit hiç kullandın mı dedim hayır o zaman kullanmana gerek yok dedi neden dedim bende hani herkes kullanıyor saglıklı bi şekilde gebe kalmıssın dedi cok istiyosan yedıklerinden al dedi insanlar çok şükür hiç kullanmadım bi skntımızda yok 🤗
momysss Sedaaaa2 aaaa bana hiç bu tarz sorular sorulmadı ya direk yazdı folik asit :/ fazla alıyo olabilir miyiz acaba ya
Sedaaaa2 momysss bilmiyorum benim doktorum kullandırtmadı valla ama şimdi kullanmayanı garipsiyorlar genelde benım cevremdeki hamıle arkadaslarımada yazmıslardı onlarda bıraktı içmedi mesela ama eşimin ablası kullandı hamile kalmadan kullanıyormus çünkü
momysss Sedaaaa2 inşallah fazlsı zararlı değildir ya korkmaya başladım gerçi 12. Haftaya kadar kullanılıyo bırakıcam bende bi kaç güne