Bebiiis Yenigelin5206 3 gün kala yaptım silikti ertesi gün tekrar yaptım daha belirgindi erken gebelik testlerinde regl öncesi 5 güne kadar çıkıyor
Zeysezer Yenigelin5206 ne zaman ilişki olduğuna bağlı. Ben yumurtlama değerlendirdim 14. Gün testte öğrendim adetime 4 gün vardı
Alya33 İlişki oldu 3 gün sonra adet günümdü olmadım bende test aldım adetim 3 gün geçti yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim hamile oldugumu öğrendim
Melisbahar Deniz59 deqerinz kac çıktı acaba benm 2 haftam.oldu qeceli qozukmuo ultrsnda ama.suan deqerim 312
Alya33 Yenigelin5206 ben ölüyor dum 5 ay boyunca serum hastane her gün yeni yeni 7 inci ayıma girdim şuan daha yeni iğleştim öyle söyleye bilirim maf oldum
istanbullugelin34 Yenigelin5206 adetime 5 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim ve kan verdim kesinleşti
Melisbahar gizzzy35 aynen 2 kere qttiqmde qozukmedi ama deqerim quzel yükseldi sanrim doktrla telfnda koştuk.quzl.yukslmw var dedi inslh quzl devam eder
Meryemce92 Yenigelin5206 Adetin ilk gününden sayarsam adetin 25. Günü beta değerim 12,55 çıktı. Şuan 17+3 haftalık hamileyim. Adetin 14,15,16 ıncı günlerini değerlendirdim.