ElifBademmm Hbeyzab1 bu sorduğunuzu Rabbim bilir ama benimki 8. Haftada duyulmuştu. Hayırlısı olsun sizin için
Papatya-Kokusu Beyza00_ 6. Haftada bende anlamamıstım doktorum derinden geliyor demişti 7de bende duydum 😊
Ozlem2206 Hbeyzab1 inşallah birşey yoktur bol bol dua et rabbime sığın herşey yolunda gider inşallah canım
gbyalcin Hbeyzab1 arkadaşım 8. haftada zor duydu ona da çok negatif konuşulmuştu şimdi doğuma gün sayıyor son haftaları. İnşallah siz de duyarsınız 🤲🏻
gbyalcin Beyza00_ vajinalle ben de 5+5te duydum ama karından kesem bile görünmemişti sizin gibi. Ama doktor bakmadan önce şu an küçük duyamayabiliriz, eğer duyamazsak korkmayın demişti
Hbeyzab1 gbyalcin doktor benimle olumsuz konuştuğu için çok üzgünüm zaten böyle demedi bana gelişimi durmuş olabilir hasta olabilir gibi şeyler dedi
2b1k Hbeyzab1 bunun oylaması yapılmaz ki kimisi wnne karnında geç dolleniyor 9haftada anca duyuyor kimisi 5 haftalikkrn tepki veriyor sağlıkla geldin bebeğiniz
gbyalcin Hbeyzab1 arkadaşımın kanaması vardı düşer bu çocuk bile dediler Allah korusun. İnşallah sağlıklıdır bebeğiniz 🤲🏻
MomHero2 Hbeyzab1 ilk hamileliğimde geç döllenme yaşamıştım 8. Haftada kalp atışını duyduk bence bekleyin
GoncaClk Hbeyzab1 6. Haftada duymuştum ben ama burda o kadar çok okudum ki 8 9 da duyanları o yüzden bekleyin kötü düşünmeyin duyulur ins en kısa zamanda 🤲
Hbeyzab1 Hbeyzab1 arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bebeklerim ikizmiş tek yumurta oldukları için yaşayamamışlar kürtaj oldum Allah size bebeklerinizi hayırlısı ile kucaklarınıza almayı nasip etsin ❤️
Cerenvebebisi Hbeyzab1 inanın öğrendiğimde tam 6.5 haftalikdi çok şükür kalp atışı oluşmuştu allahdan umut kesilmez ama daha geç olusanlarda var sizin için dua edicem insllah duyarsınız gittiğinizde 🤲
Hbeyzab1 Cerenvebebisi teşekkür ederim bebeklerimizi kaybettik hayırlısı böyleymiş ikiz oldukları için tek yumurtada yaşayamamışlar