Elifdikel Fatmaaaaa123 çok şükür benim bu ikinci gebeliğim riskli zamanlari atlattim sayılır sağlıkla kucağımiza alalim inşallah yavrularımızı
Aycaaa571 HappyMom Rabbim nasip ederse normal düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa şuan bir sıkıntı yok ama bebeğin kaka yapması durumu zaten doğum gecikmişse bebek anne karnında kakayı da çişi de yapar ve anneyi zehirler
momiesbabies Gizem2626 evet, idrara çok sıkışık girin ultrasona o zaman kolay görünüyor. 3. aydan sonra düzeldi gerçekten artık hemen görünüyor
Hilal5455 Kardeleen Ultrasonda 4.300 çıkıodu ama kızım 4.150 doğdu hatta doğum sonunda doktora dedimki hani bu cocugun diğer 150 gramı die😂😂
EmineYavuzhan1 Hilal5455 Aynı durum benim başıma geldi bana da 4 kiloyu geçiyor dedi doktor bi doğdu baktım 3600 müş bende aynı şeyi doktora söyledim sırf bu sebepten zorunlu sezeryan oldum
Kardeleen EmineYavuzhan1 ben de olaki zorunlu sezeryan derse başka bi doktora da danışmadan istemiycem
Papatya0707 EmineYavuzhan1 canm sana nasıl ulaşacagımı bilemedim bi kadından bahsetmişsin araştrma yaptım gördüm öyle hamile kalmışsın bana numarasını verebilirmsn ya da ben veriym numaramı bana yaz bi olurmu??
Korkmazozge Gizem2626 Hiç korkma canım benimde rahmim ters 10 gün önce sadece 3 ıkınmada bebeğimi kucağıma aldım. Sağ salim kucağına alırsın İnşallah 🙏
49411995 Melikemreclk daha doğmadı 35+4 de 4 kg idi 37 de sezeryan olucam inşallah o zamana kaç kg olur bilmiyorum 🤦♀️
iremkocbiyik Nig Vardı 1 ay önce kadar tedavi ettirdim. 10 ay önce ilk defa çıktı şu ana kadar 4 kere tekrar etti en son kanal açtı doktor şuan iyiyim çok şükür ama maalesef normal olamazmış :(