Alpmetecan 34 haftalık hamileyim ,temizliğe ne nazamn basliyim elimde ufak bı de bebeğim var günlük işlerimi bile zor yapıyorum , şimdiden pencereleri silsem yada silecek birini getirsem kirlenmez mi? Halılarımi yıkamaya göndersem hemen kirlenirmi,
birkedilianne Alpmetecan 36 haftalık hamileyim. Bütün temizliğimi bitirdim dip köşe. Cam en fazla tozlanır onu da kuru bir bezle eşiniz geçer üstünden en fazla. İyiki bitirmişim çünkü ağırlaştıkça yapmanız çok zorlaşıyor
Ftm_75 Alpmetecan canım ben de 34 haftada halıları yıkamaya verdim şuan 36 haftalık oldum dün camları sildim mutfak dolabını buzdolabınıda yarın yaparım artık bugün turşu ve konservede yaptım yani son zamanlara sıkıştırdım hwrseyi bir yandan iyide oluyor hareket etmem bence sen başla şimdiden bebisinde varmış ailen yakınsa onları yardıma çağır ben uzakta olduğu için herseyi tek yaptım
Melakya Alpmetecan Canım ben o hatayı yaptım 38 haftalıkken kontrole gittim evimi daha temizlememiştim direk doğuma alındım bu sefer gene hamileyim her hafta düzenli olarak dip köşe temizlik yapıyorum evin temiz olsun gerisi önemli değil bence
Alpmetecan 15 aylık bı çocuğum var sağolsun eline birşeyler alıp alıp geziyor etrafta asla oturmaz halılar için endişeliyim ama pencereler şimdiden silinse doğuma kadar kirlenir mi