0114 aynısı benim basıma geldi suan halaa magdurum Instagram'da anne kalbi elimde sitesinin mağduriyeti.?
7 aylık hamileyim 1 ay önce sipariş verdim ürünlerimi 1 ay sonra göndereceklerini söylediler 335 TL fiyat tuttu 1 ay oldu kargo yok mesaj attım ürünlerimin resimlerini gönderin diye yoğunluktan dolayı atamıyorum ürünleriniz kargolandı dedi tamam dedim geçtim 1 hafta oldu gelen giden yok mesaj attım ürünlerim gelmedi diye bana kargoladıklarını yakındaki şubelere gidip bakmamı söylediler bu halde kaç tane kargo gezdim bir ben bilirim bir de Allah mesaj attım cevap yok 2 gün sonra kargodan mesaj atıldı kargonuzun takip numarası diye daha yeni kargoya vermişlerdi benim onca kargoyu gezmem boşa oldu neyse dedim kargom geliyor zaten neyse geldi paketi aldım küçük bir paketti aldığım ürünler nasıl acaba buna sığdı diye düşündüm ödemeyi yapıp kargoyu yolladım açıp baktığımda beynimden kaynar sular döküldü aldığım ürünlerin yarısından fazlası yoktu ama ben tam ödeme yapmıştım mesaj atıyorsun zaten mesajlarına dönmeleri haftalar alıyor deli oldum üst üste rahatsız ettim aradım mesaj attım döndüler ürünleriniz hazır kargonanıcak dediler anlamadığım nokta hazırsa ürünlerim kargolayın neden bekletiyorsunuz yok iste açılışımız var pazartesi yollayacağız dediler ısrarım üzerine perşembe günü yolluca dediler perşembe oldu hiçbir şey yok bugün pazartesi söz verdikleri günü 5 gün geçti ama hala ürünüm yok ve cevapta vermiyorlar artık son radde deyim mesajlara bile tenezzül edip cevap vermiyorlar az kaldı dükkanlarına gidip başlarına yıkıcam