Arsuppp 7 haftalik hamileyim bebegin kalp atislari 6 haftalik bunu yasayan varmi ? Bu duzelir bir durum mu ne yiyip icmek gerekiyor bilen varmi 😞
Papatya-Kokusu Arsuppp ilk defa böyle birşey duydum üstte kalsın doktorunuz mu dedi bunu genelde 6 haftalık bebeğin kalp atışı bile duyulmaz
papatyasever34 Arsuppp Gec dollenmedir benimde sata göre 7 haftalik ultrasona göre 6 haftalik az önce geldim hastaneden kalp atışlarını duyduk çok şükür doktor bi sıkıntı görmedi geç döllenme dedi canini sıkma moralini yüksek tut
Arsuppp Papatya-Kokusu Kalbi az atiyordu dusuklede sonlabilir dedi kalbi de durabilir dedi bende cok anladim bisi acikcasi
Lila_- Papatya-Kokusu Duyulur neden duyulmasın 8 9 haftada duyan da var ama genellikle kalp atışı 6nco haftada duyuluyor bende 6nci haftada duymuştum kendiniz 6nci haftada duymadınız diye bu böyledir diye bir kural yok
Papatya-Kokusu Arsuppp Gebeliğiniz daha yeni belki geç döllenme olduysa yeni atmaya başlamış olabilir bekleyin kendinizi strese sokmayın ❤️
papatyasever34 Arsuppp hayır hiç olumsuz bir şey söylemedi hem daha yeni kalpleri atıyor miniklerimizin bizde çok derinden duyduk 2 3 defa denedi doktorumuz daha çok küçük annesi içini ferah tut
Beybisininannesi Arsuppp yavaştan kasıt ne rakam söyledi mi Zaten 100 ve 160 arasıdır napıyor 50 mi atıyor da yavaş dedi
Arsuppp Beybisininannesi onu bende bilmedigim icin soramadim oda soylemedi insallah canlanmistir ve kalbi guzelce atiyordur 🤲🏻