Selam kızlar sonunda doğum hikayemi anlatmak banada nasip oldu😍😍🎉. 38+4 de çatı muayenemde kemik yapım dar olduğu için sezeryana alınmam gerektiği söylendi doktorum tarafından. 2 eylül perşembe günü gittim hastaneye. Nst ye bağlandım tahliller falan. Normalde kısa süren tahlil kısmı bana sanki yıllarmış gibi geliyodu😅. Her gelen hemşireye ne zaman doğuma giricem diyip duruyodum. Oğlumda bi hareketli bi hareketli nstde gidiyodu habire kalp atış sesi😅. Sonra beni sedyeye aldılar. Normalde annemi görünce ağlicağımı düşünüyodum yada asansörde falan ama yok için kıpır kıpır sürekli gülüyorum. Ameliyathaneden içeri girdik çok soğuktu aldılar beni odaya sedyedeyim etrafı inceliyorum😂😂 örtüyle kapattılar kafamdan aşşağısını muhabbet ediyoruz ordakilerle baya sardı muhabbetleri(çok korktum suratsızlara denk gelicem diye). Vücudum aşırı derecede titriyodu soğuktan o kadar güzel sardılar ki beni sıcacık oldum orda bile Allah razı olsun hepsinden. Hadi diyorum çocuğumu çıkarın artık😂 anestezi doktoru geldi tam mı uyumak istersin yoksa yarım mı diye sordu. Heyecan korku hepsi aynı anda vuruyo beynime. Ben burda bi kaç annenin doğum anında belden aşşağı uyuşturma sırasında çok acı çektiğini herşeyi hissettiklerini falan okudum korktum o anda da tam uyutun dedim. Birde belimde düzleme var ve kendimi bildim bileli hep bel ağrım var cesaret edemedim. Keşke okumasaydım belki epidural daha güzel olucaktı. Sonra damar yolundan verdiler narkozu ben iptal😂 gözümü açtığımda odaya çıkarıyolardı. Bebeğim nerde dedim odaya çıkardılar senden önce dediler😂. Odaya geldiğimde gördüm kucağıma verdiler o an varya sanki yeniden doğmuşum ikimiz varız sadece orada ve ömrüm boyunca bu anı beklemişim gibiydi. Asla tarif edemem o duyguyu ama yaşadığım en güzel andı o kokusunu hissetmek dokunmak bambaşkaymış🥲🥲🥰. Normalde herkes narkozu atana kadar ara ara uyursum falan diyodu ama bebeğimi biran önce kucağıma almak için hemen toparladım kendimi doğumdan çıktıktan sonra hiç uyumadım. 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yavaş yavaş gece boyunca sürekli merdiven indim çıktım. Acısı var evet ama sonucuna değiyo. Normalde tuvalet değil gaz bile çıkarsan şükret dediler. Ben ishal oldum sabaha kadar 10 kere falan tuvalete girdim. 1 günde taburcu ettiler benden önce gelenler bile ordaydı hala. şuan yanımda uyuyo bebeğim uyansada alsam kucağıma sarsam diye hayal kuruyorum. Bu zamana kadar sorduğum danıştığım her soruda yardımcı olanlardan Allah razı olsun iyi ki tanıdım hepinizi. Hakkınızı helal edin🥲🥲🥰❤️❤️