Kardeleen Detaylı ultrasonda kız dendi, yüksek ihtimal doğru olacağı için bidaha sorgulamadım ama bazıları son aylar farklı söylediler demişler. Başına gelen var mı ?? 36 haftadayım bu arada
Aslhn12 Kardeleen binde bir olur bu çok nadir şimdi her şey çok gelişti yanılma payı düşük annesi :))
Yagmur00 Kardeleen bence olmaz cunku her yerine falan bakıyorlar damarlarına kadar goruyorlar omu yanlıs Olcak
bahtnurr1 Kardeleen detaylıdan sonra 28 de sorduğumda detaylıda ne dediyse odur dedi doktorum ve 30da tekrar sordum detaylıyla aynı çıktı
Kardeleen Yagmur00 Aslhn12 burda bi doğum yapan yazmıştı ondan etkilendim sanırım 😃 son ana kadar kız dediler erkek doğdu diye postu bulamadım
Arzun24 Bende de aynı durum ) detayliya guvenip bidaha ultrason kontrollerinde hic sormadim ama bu aralar benide bi şübhe sardi merak ediyorum 🙈 burda bekliyim
Kardeleen Arzun24 son haftalarda bebeğin alanı daraldığı için pek gözükmüyor bide 😃 kaçıncı haftandasın
Kardeleen bahtnurr1 aynen ben de32 de sormuştum cinsiyeti kesin olmadan söylemiyorum zaten kesindir dedi zaten kız da göstermeyince söylemedi. Eşim de ben de erkek hissediyoduk hala öyle gidiyor nedense 😅